lördag 9 januari 2010

Le Clos Saint Saourde

Vilket litet franskt paradis, hit vill jag!
I hjärtat av Provence, "Clos Saint Saourde" som ligger vid berget Mont Ventoux finner ni denna underbara plats!
Det är omgivet av vingårdar i det berömda "Muscat de Beaumes de Venise" området.

En mycket speciell plats i mitten av orörd natur. Ett pensionat som erbjuder charmiga sviter, rum och en stuga. Platsen ligger nära städer som Avignon, Carpentras, Orange, Isle sur la Sorgue och Vaison la Romaine.
Geraldine och Jérôme hälsar er varmt välkomna året runt!


The Treehouse
The Treehouse erbjuder dig ett exceptionellt sätt att slappna av, att drömma och njuta av sensorisk kontakt med naturen, det är placerat i en naturlig miljö mitt i hjärtat av en kanjon (djup dalgång) där stenar, poppel och ekar smälter samman.

Inomhus finns en raffinerad inredning som väntar er, en touch av exotism med vissa antika föremål från Asien. Alla moderna bekvämligheter finns, ett rymligt sovrum med en queen-size säng, ett vardagsrum med flat screen TV, minibar och tillbehör till internet, ett badrum utrustat med två stora italienska duschar, ett idealiskt sätt att förbereda dig för SPA, separata toaletter, och slutligen uppvärmning och luftkonditionering beroende på säsong.

Romantiskt! I Beaulieu-rummet blandas möbler och textilier i mjuka grå och vita toner. I rummet som är inbyggt i berget finns även ett vardagsrum, ett badrum med en stor italiensk dusch och privata toaletter. En queen-size säng, ADSL-anslutning, och är naturligtvis luftkonditionering genom den omgivande berggrunden. Rummet har en privat ytterdörr med en fantastisk utsikt över gården och de oändliga vinodlingarna.

Se fler rum på deras hemsida här>>En unik och ovanlig plats, helt underbart inrett.


Naturligtvis finns ett poolområde och allt du behöver på den vackra gården.


Detta är Frankrike för mig!
En gård från 1700-talet inbyggd i klipporna, med en vacker innergård, stenmurar, omgivande vingårdarna och en enastående utsikt över Dentelles de Montmirail som man
kan beundra från den uppvärmda saltvatten poolen, kommer att förföra i sökandet av välbefinnande och lugn.Det finns även en privat Semesterstuga för 8-10 personer med öppen spis och en privat pool.
The Treehouse är stött på styltor, det finns ett stort burspråk som gör att du till fullo kan uppskatta den naturliga miljön runt omkring. På terrassen finns den uppvärmda SPA anläggningen som erbjuder dig ett varmt välkomnande både sommar och vinter. Föreställ dig ensam i mitten bland träden där du ser ut på Dentelles de Montmirail. Från terrassen finns en 45m gångväg som följer kanjonen (djup dalgång) som ger dig tillgång till hus, torg, gård och poolen med pool hus och solarium.
The Treehouse är bara för två personer. Barn är inte tillåtna av säkerhetsskäl.


Jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att resa hit någongång :-D
Stort tack till Geraldine & Jérôme för att jag fick tillgång till de vackra bilderna som är fotograferade av Vincent Bourdon.

kontakt information:
hemsida: www.leclossaintsaourde.com
tfn:+33 4 90 37 35 20

mail:contact@leclossaintsaourde.com
5 kommentarer:

 1. Mon Dieu så vackert!
  Nu har jag hittat resmålet för vår 10-åriga bröllopsresa! Nu har jag lagt upp bilder på Welcome-lyktorna på min blogg, de är verkligen sååå fina!
  Stora kramen från en påpälsad Maria

  SvaraRadera
 2. Jisse det överst stället följa för direkt. Det vore något att åka till lite senare i vår...
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 3. Hej goa Magdalena!

  Wow vilket underbart ställe!!! Sitter här och vill boka in en resa dit med en gång!
  Tack snälla för att du tipsar oss.

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt ställe. Vem vill inte åka dit!! *trånar*

  kram
  Sussi

  SvaraRadera
 5. Å tänk om man kom sig dit, helt underbar ställe. Drömmer mig bort när jag ser bilderna!

  SvaraRadera