fredag 15 januari 2010

får jag lov att presentera..
Vår målare Lars! som i onsdags blev klar med det arbete vi hade beställt. Vi är jättenöjda!
Nu återstår lite arbete som vi ska göra själva. Nya golv och taklister ska inhandlas och målas, nya dörrhandtag och en ny garderob till hallen. Sen kommer det roliga "piffet" men det kära vänner kommer tyvärr att dröja ett tag innan det är klart. Har lite saker som kommer i mellan nu, med resor och annat. Men så fort det händer något nytt så uppdaterar jag givetvis!
Just nu är det väldigt vitt och väldigt tomt i hallen men också väldigt fina och släta väggar, som jag har längtat! :-D Slutresultatet kommer ni att få se längre fram!
Varför har vi anlitat en målarfirma kanske många undrar, det är väl inge svårt att måla själv? Nej det är det inte, men det är grundarbetet som inte är så lätt och roligt. Vi hade vävtapeter i hela och ganska stora hallen så väggarna behövde bredspacklas. Sedan är tiden väldigt dyrbar för oss och att få ett proffs-jobb utfört snabbt och snyggt är värt pengarna och tiden. De små detaljerna som man som glad amatör glömmer bort, missar eller gör fel på. Det känns tryggt att anlita yrkesmänniskor när det är en investering som görs. Sen har vi självklart ROT-avdraget att utnyttja som villaägare (gäller även bostadsrätter) och då blir inte kostnaden lika stor! Missa inte att nyttja ROT-avdraget om du har möjligheten. Du skapar arbete för småföretagare och vinner egen tid.

Vill du också ha en egen målare för ett professionellt utfört arbete? Så kan jag varmt rekommendera Lasse!
Lars Lindgren Måleri
Han är Stockholmsbaserad och har 25 år i branschen!
tfn: 0708- 651 780

Trevlig fredagskväll alla :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar