måndag 16 juli 2012

Midnight in Paris..


 Vad är oddsen....att en gammal Citroen rullar in på bron framför ett folktomt Notre Dame i Paris mitt i natten när just JAG råkar stå där med en kamera? It only happens in Paris :-)

Att vandra genom Paris mitt i natten är både magiskt, rofyllt och ensamt. Här och där ser man par på väg hem, restaurangpersonal som plockar ihop uteserveringen,  kompisgäng som delar på en flaska vin vid Seine och hemlösa som försöker finna sig till ro.


Gatlyktorna som lyser upp gränderna ger ett lugnt sken och upplevelsen att man går själv genom denna stad mitt i natten får en att reflektera och tänka många saker, det blir en inre resa att promenera hem i natten. Magiskt.

Ja som sagt,vad är oddsen för att en sån här bil skulle stanna till när just jag stod där mitt i natten...

 se den här filmen från 2011, så förstår ni vad jag menar ;-)

4 kommentarer:

 1. Coolt med bilen! Är ju precis som Woody Allens film "Midnight in Paris" där killen hoppar in i en gammalbil o hamnar i 20-talets Paris....du skulle liftat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis :-) även trappen på bilden under finns med i den filmen.

   Radera
 2. Hej!!

  Som sagt, supercoolt med bilen! Den sista bilden, kan man köpa den.? Har några andra från dig, men den gillade jag verkligen oxå!!

  Helena

  SvaraRadera
 3. Ja nu vet jag inte hur många bilder jag skulle vilja ha, jag kan se ett par samlingar här o var på mina nya väggar..o det innan jag ens kommit dit!

  SvaraRadera