lördag 11 juli 2009

À tablefoto: Magdalena
À table som betyder - Till bords på franska, är lite av ett samlingsnamn för
många nyheter under Kök & Dukning i butiken. Tidlöst vackert och något man kan samla ihop till en hel servis av uppdukning för festliga tillfällen :) Passar fint till Nyårsdukning eller lördagsmiddan med vänner! Eller varför inte som present! Från Frankrike har jag hittat många fina saker och bland annat dessa vackra bestick och servettringar.

Besticken som består av en hel uppsättning från förrätt till dessert läggs ut i butik senare under veckan. Servettringarna har texten Bon Appétit eller Le diner est servi (smaklig måltid eller middagen är serverad)
Det fina Salt och Pepparkaret ser ut som gamla vikter. Linneservetterna som redan funnits i butik en tid är ifrån Jeanne Darc Living och passar jättefint ihop med allt nytt som kommer in nu.


foto: Magdalena
Med dessa bilder önskar jag alla en riktigt trevlig helg. Här fotograferas det för fullt och här är ett litet smakprov på en del av det som fotograferas, riktigt roligt faktiskt :-D Ni kan nog ana temat för dukningen....
Så jag har att göra hela helgen, sen ska ju allt städas undan och packas ner igen- vilket tar mer tid än att fota allt...den mindre roliga biten, tur att ni inte ser hur det ser ut bakom kameran *skratt* det ser mer ut som ett katastrofområde *haha*
;)

Ha en fin helg allesammans!
/Magdalena

(* brudklänningen är min egna som dammats av för dessa miljöbilder, men det är inte jag på bilden utan en provdocka ;) *.


3 kommentarer:

 1. Super snyggt att duka med:)
  servett ringarna är min favorit!
  Ha en skön sommar.
  kram/S

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt! Stiligt och snyggt!
  Ha det så gott! /Jackie

  SvaraRadera
 3. Så fint, så fint. Ser verkligen fräscht ut och helt i min stil. Ska genast gå vidare in i butiken för en närmare titt.
  /Maud

  SvaraRadera