torsdag 30 juli 2009

vad händer i höst..


*leverantörsbilder från Trendkompagniet*
Jag sitter och arbetar med höstens nyheter till butiken och dessa produkter är några smakprov på vad som dyker upp bland mycket annat :) Även då jag försöker att undvika populära leverantörer för att ha ett eget sortiment och inte konkurrera så mycket med andra underbara e-butiker, så kan man i vissa fall inte stå emot längre :) Så nu tar även jag in Danska Trendkompagniet till PAR COURRIER. Dessa produkter och fler väntas in i början av september, kanske tidigare..*leverantörsbilder från Jeanne D´arc Living*

Från Jeanne D´arc Living kommer denna underabara emalj-serie till köket, väntas in i slutet av augusti.

Detta är vad jag håller på med just nu och en del annat ;) Juli har gått mot sitt slut och det känns nästan *stressigt* att Augusti står för dörren, hoppas det blir ett riktigt varmt och soligt augusti så vi får njuta av sommaren ett tag till :D
OBS tillägg: Varorna jag visar här ligger inte ute i butik än. Så fort dom gör det hamnar nyheter ALLTID under Nytt :) men dessa dröjer till slutet av augusti innan det läggs ut.missa inte rean som pågår just nu!!

Ha det gott allesammans :)

7 kommentarer:

 1. Underbara saker du valt ut Magdalena. Mycket fint som vanligt. Verkligen sugen på de där besticken men jag får nog hålla i plånboken ett litet tag till. Det kostar på att bygga ..

  SvaraRadera
 2. Lovely:)
  Grytorna ser underbara ut. Skulle verkligen behöva en ny!

  Susanne

  SvaraRadera
 3. Jag får kolla i höst då vi renoverar lite i taget och jag vill se först hur jag skall ha det. Men många och vackra är dina saker så jag kollar stenhårt in din butik.

  SvaraRadera
 4. Ser spännande ut. Men en helt ny ovanvåning kommer vi ju att behöva lite inredningsaker.
  /Vimsingen

  SvaraRadera
 5. Den där sänglampan skulle jag gärna vilja ha ett pris på. :) När jag letade efter den på sajten så fanns den inte, och jag letade först under "nytt" och sen under "lyktor och ljus" och sen klickade jag på den där urhärliga men tyvärr för min plånbok alldeles för dyra dubbellampan och hamnade i en annan kategori; lampor&lyktor. Det känns som om lyktor kan vara lite var som helst och som om det inte är total logik? Jag håller själv på att designa en webshop (unika smycken) så jag kikar jättemycket på såna detaljer nu - kanske är det en sån man missar när man hittar helt och fullt i butiken?

  Hur som helst - har du något pris på lampan än eller får jag ge mig till tåls? Jag var precis på väg att beställa lite annat, så jag tänkte få med ett par lampor på en gång. :)

  SvaraRadera
 6. Hej -ME

  Oj, det är jättesvårt när man ställer frågor här i bloggen för jag vet ju inte om du ser mitt svar och ingen mail-adress har jag till dig...

  Varorna jag visar här ligger inte ute i butik än. Så fort dom gör det hamnar nyheter ALLTID under Nytt :) men dessa dröjer till slutet av augusti innan det läggs ut. Hoppas du ser detta :)

  kram!

  SvaraRadera
 7. Jag såg. :) Och jag tror inte jag tänker vänta på min hängmatta utan går och beställer den nu direkt. Det kommer dröja ett par år innan vi kommer till sovrummet i alla fall, så lamporna är det inte bråttom med, inte som med hängmattan. ;)

  SvaraRadera