söndag 26 juli 2009

naturtonerfoto: Magdalena
I dag var vi i väg till Grisslehamn för att hälsa på hos mina föräldrar som har landställe i krokarna och på vägen stannade vi till vid Nothamn som ligger söder om Grisslehamn. En liten och väldigt ostörd vik med några sommarstugor.


foto: Magdalena
r naturen och årstidernas slit har färgat omgivningen blir det så vackert. Små detaljer som gör motivet, sånt gillar jag :)

7 kommentarer:

 1. Nu skojar du med mig, i nothamn har jag firat 33 midsommrar. Jag kan varenda brännäsla. Min farmor och farfars landställe ligger några hundra meter därifrån.

  När du kommer hem måste vi prata allvar, är intresserad av att köpa några av de där UNDERBARA bilderna. Kan inte tänka mig en bättre present till farmor när hon snart fyller 80 än några än några tavlor med dessa vackra bilder.

  Hoppas du fyndade nåt på nån loppis.

  KRAMAR!!!
  Mia

  SvaraRadera
 2. Men va roligt! världen är liten ibland :-D Jag mailar dig i veckan :)
  kram tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder och en underbar blogg...återkommer;)
  Kram Maud

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder. Tack!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Så talande och vackra bilder.

  SvaraRadera
 6. Jätte fina bilder!
  På väg till Grisslehamn hittade du säkert massor med loppisar. Längre norrut finns en gigantisk loppis, i Norrskedika, strax norr om Östhammar. Du kan se mer på deras hemsida; http://www.bakluckan.se/
  Önskar dig en skön måndagskväll!
  Kram,
  Ann

  SvaraRadera
 7. Dina ord om mig ska jag leva på länge..önska att jag vore lite tuffare och ta klivet ut till något eget..men vi får se vad framtiden säger.
  Kram Lotta

  SvaraRadera