onsdag 8 juli 2009

inramat

foto: Magdalena
Nyligen så lät jag rama in ett av de Franska Dokumenten från butiken, dels för att jag ville se hur det blev, vad det kostade för inramningen av en sådan stor plansch och naturligtvis för att jag ville behålla en, det fick bli lite av en födelsedagspresent till mig själv :)Så här är lite bilder från en hörna i vårt vardagsrum (fler bilder från det rummet kan ni se här>>)


foto: Magdalena
Jag valde en svart ram för att det passade bäst ihop med färgerna i dokumentet. Pris för en riktigt bra inramning som man bör lämna in i en rambutik gick på 1600kr för denna som mäter 90x120cm, så det blir en rätt dyr tavla allt som allt.

Övrigt som ni ser på bilderna är:
 • Fåtöljer och fotpall från Ikea
 • Brickbord ifrån Möbelgrossen
 • Lampa från Hans Mikaels
 • Resten från PAR COURRIER
(Tyvärr är Dokumentet tillfälligt slutsålt, men det kommer in igen till hösten! Om ni som jag inte kan motstå detta dokument och vill försäkra dig om ett sådant till hösten, maila mig för intresse och kö-lista! info@parcourrier.se
Ljusstakarna har tyvärr utgått från butiken)

Ha en fin dag! :)

7 kommentarer:

 1. Så snyggt det blev med dokumentet inrammat. Det lutar helt klart åt att det får bli ett sådant dokument till mig i höst i den beiga varianten.
  Ha det gott i det varierande vädret.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Mmmm...brickbordet, me like! Var finns möbelgrossen? Hmm...man kan ju googla också men då fick jag ju inte skriva ngt till dig.
  Hoppas f-dagen var bra och att du fick fina presanger.

  Kramar
  A

  SvaraRadera
 3. Hei
  Nå er det lenge siden jeg har vært her inne. Har endelig fått lagt deg til i blogg rollen så nå skal det bli en ordning på det:O)
  Synes det ble kjempefint med plakaten. Den kom til sin rett der.
  Pallen har jeg også. Hvit men skal kjøpe et nytt trekk i radig blått og hvitt. Ha en nydelig kveld. Klem fra Elin:O)

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt! Vilken härlig tyngd det gav åt rummet! Synd att det ska kosta så förbajjat att rama in, det finns så mycket man vill rama in och det blir ju så himla snyggt!

  SvaraRadera
 5. Hej Magdalena!
  Första gången här. Vilken otroligt fin blogg! Jag häpnar över dina fantastiska blider!! Vad fint det där franska dokumentet blev i en svart ram, har jag nog inte sett förut.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Vad snyggt det blev! Blev riktigt bra med en svart ram... lite mer "edge". Har också ramat in en stor bild från Hagedornhagen i svart ram och tycker att det också blev ganska lyckat!

  Förresten såg jag att du fyllt 37 precis så GRATTIS från en som också nyligen blev samma siffra!

  Kram P

  SvaraRadera