måndag 27 augusti 2007

Hej då sommaren...

Till vänner och familj som kanske inte hade möjlighet att hälsa på oss i sommar och till er alla andra också...här kommer några bilder från dagarna då solen ändå sken på våran "guldkant på livet"

våran härliga altan

Så med dessa bilder rundar jag av sommaren för i år...


...och börjar plocka fram höstkläderna men inte sluta hoppas på en brittsommar...

...alla krukor är nu tömda, kanske blir det lite höstblomster snart...
...men bänken den får stå kvar :)5 kommentarer:

 1. Idag är det så kallt, så kallt! Det är bara 7 grader och den vinande vinden gör inget för att de få graderna ska kännas varmare. Det är definitivt höst.

  Var och köpte några vita Bollchryss igår. Hann pyssla lite då barnen sov middag också. Gjorde en stor krans i pors och lummer och ett hjärta i björnmossa. Passade på och fyllde en kasse med "vad skogen bjöd" då vi var och fiskade i söndags. Alltid bra att ha!

  Önskar Dig en bra dag och hade gärna gjort Dig sällskap på Formex längre fram i veckan! Håll ögonen öppna för mig också! :)
  Kram från Karin.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina trädgårdsbilder!! Visst är det med lite vemod man plockar om för höst. Idag har vi jättefint väder här. Blå himmel sol och träd som så smått börjar skifta i gult. Men det är KALLT. Igår kväll när jag cyklade hem från jobbet i regnet kände man att det är höst. Jag fick bryta lös fingrarna från styret.
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Vilken helt underbar trädgård & veranda ni har!! Så mysigt! och vilka vackra blommor!! Ja, visst är det bra med bloggen på så vis, vänner, familj och andra bekanta kan följa med in och titta vad man har för sig, inte bara "främmande" bloggare : ) Jättekul att se ert ljuvliga "guldkant på livet"! Ja, nu hoppas vi på lite brittsommar, jag är inte mogen för vinter ännu även om jag älskar hösten!! Mari.

  SvaraRadera
 4. Så mysigt! Har du felr bilder från utsidan av ert hus? Blev intresserad av den branta trappen :)

  SvaraRadera
 5. Jo tack, glömde ju säga, jag ska anteckna sjöhästen : ) Mari.

  SvaraRadera