lördag 18 augusti 2007

Good Morning....

Ja, men det är ju det här man vill vakna upp till på landet (om man nu skulle ha ett) sött va!

På mina lediga dagar flänger och far jag rätt mycket efter ny inspiration och annat kul, så nu tänkte jag tipsa om ett och annat både när det gäller detaljer och butiker i Stockholm.

Här var jag inne på den supermysiga butiken Good Morning Co som ligger på Sibyllegatan/Linnégatan, Östermalm i Stockholm. Dom inriktar sig helt på den engelska och franska lantliga/ klassiska stilen när det kommer till sov och badrum, mysigt värre vill jag lova!

Pratade lite med tjejerna som driver butiken och berömde deras söta toalettbord och vill du göra ett likadant så är det inte svårt.

Dom har använt sig av en vanlig förvaringsbänk ifrån IKEA, exempelvis denna GROLAND sen återanvände dom ett gammalt lakan satte fast det med kardborreband och sydde fast en söt spetskant, måttbetällt en glasskiva och KLART!

enkelt va!

4 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Hinner med att kika igenom ett par bloggar innan vi ska åka till ett hotell i Tällberg och äta brunsch. Mysigt att skämma bort sig själv ibland, lite vardagslyx för småbarnsföräldrar.

  Tack, ännu en gång, för alla fina tips Du tar Dig tid att dela med Dig! Att få tips på fina butiker är gult värt när vi inte är i Stockholm så ofta och länge åt gången. Tiden att gå och leta smultronställen finns inte riktigt då vi bara kommer ner nån helg då och då, och då ska vi gärna hinna umgås med vänner också. Alla har inte inredning som stort intresse, konstigt nog! :)

  Önskar Dig en riktigt skön söndag gör Karin.

  SvaraRadera
 2. Hej kul att du kikade in hos mig...Tycker även att du hade en kul och inspirerande sida...Kommer väldigt gärna tillbaka..Ha det gott Kram/Majsan

  SvaraRadera
 3. Vilket trevligt inlägg fr Övfre Östermalm! Och så fiffgt att kunna göra ett sånt exkusivt toalettbord av en Ikeabänk! Bra tips och ja, nog vore det roligt att kika på en sådan det första man gör om morgonen.... Mari.

  SvaraRadera
 4. Hej! Nu är jag inne och tittar! Gillar gör själv och före och efter reportagen! Kram Jos

  SvaraRadera