söndag 26 augusti 2007

Höstkänslor...

Det börjar kännas höst nu, vissa av våra träd har redan börjat tappa löv. Hösttidtabellerna har kommit igång och skolorna har startat. Kursen jag ska gå i höst börjar närma sig, det ska bli så roligt!

Kvällarna blir snabbt mörkare och till helgen är det redan 1 september, och som nån sa på jobbet "nu är det bara 4 månader kvar till jul" himmel vad fort det går jämt! Vart tog sommaren vägen? Hoppas ni får en bra vecka.
/
Magdalena

Bilder lånade från Riviera Maison
4 kommentarer:

 1. Ja, nog känns det att det är höst i luften. Fuktigt och rått. Fast jag var ner och badade i Siljan så sent som i fredags och det var inte kallt! Det var riktigt skön sensommardag. :)

  Idag regnar det och sommaren känns långt borta. Barnen skolas in på dagis och nästa vecka börjar jag jobba efter att ha varit hemma i 3½ år. Det är en stor omställning för oss alla. På den tid som är över försöker jag hinna träna och göra höstfint i trädgården och inne. Dags att boa till sig inför den mörkare årstid som stundar!

  Lycka till med studierna och hoppas att Din vecka blir bra!
  Kram från Karin.

  SvaraRadera
 2. Hmm jag har också hört kommentaren 4 månader kvar till jul, flera gånger den här veckan faktiskt. Undrar varför alla måste skrocka om hur sent på året det är med någon slags dommedagskänsla ;)
  Karin

  SvaraRadera
 3. Oj, här går det undan! Jag hinner med bland alla inlägg, så trevlig kräftskiva ni ser ut att ha haft! Och vilka gulliga fyrbenta gäster, han såg verkligen utslut den sista! : ) Kul med formex, jag ska också gå men det blir nog på söndan... Ha en det gott, Mari.

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med Karin om domedags-känsla *skratt* för visst känns det lite så, och för att göra ett lite avrund på sommaren så visar jag lite bilder på hur mysigt det faktiskt var då solen ändå lös :) se nästa inlägg i 27 augusti.

  Och till Körsbärsgårdens Karin; Är nästan lite avundsjuk till ditt dopp i Siljan, själv har man inte badat på hela sommaren, så snopet! Kul att höra av dig igen, har saknat dina inlägg :)

  Till Mari: Ja visst är han lite söt våran skrutt-Nelson och han var helt färdig :)efter all lek.

  Kram på er!

  SvaraRadera