fredag 31 augusti 2007

Filtar, benvärmare och copycat...


...Att vira in sina stearinljus i gammalt vackert handskrivet papper är inget nytt nuförtiden på bloggen, "nästan alla gör det" :) så även jag då, blir fina gå-bort-presenten numera! fast jag hade inte sett nån klä gammalt handskrivet runt en blomkruka förrän igår och det var också väldigt charmigt sätt att förnya en tråkig kruka på! Så det var bara att låna den idén rakt av mé ;)

gamla notblad är så vackert! Vill så gärna rama in så mycket i vackert passpartout i stora ramar, men ack så dyrt det skulle bli med alla tavlor jag vill göra...så det lär ta några år innan min tavelsamling blir klar.

...och angående benvärmare, fy va kallt det har blivit! bor man i hus märks det snabbt, så nu är det tyvärr dags att sätta igång elementen, dra på sig benvärmare och krypa in under filten. Fast det sistnämnda är ju rätt mysigt en fredagkväll med en bra film kanske ;)

Kram på er och trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Hej
  Kul att du kikade in hos mig, och länkade!
  Du har ju en hel mysig blogg, så såklart jag gärna länkar dig med:)
  Kul idé med att vira runt papret runt en kruka.
  Jag är städigt ute efter nya tavlor, byter ofta i alla rum.Både mina egna och andras.
  Ha, en trevlig helg
  /s

  SvaraRadera
 2. Hej! KUl att hitta hit till din härliga blogg. Så vackert du har gjort av de gamla notbladet!

  Ha en skön kväll och på återseende en annan dag : )

  SvaraRadera
 3. Hallå där, vilka läckra foton du tagit och så snyggt det var med papper runt blomkrukan!! Tänk va fint det är med gammalt notblad, måste hitta några... Jaså, du överlevde mässan! Ja, jag minns förra året hur ont jag hade i benen, man kutar ju runt som en galning och blir alldeles slut av allt vackert och alla intryck... jag ska dit i morg, blir kul! Ha en fortsatt bra helg! Mari.

  SvaraRadera
 4. Mysig blogg du har. Vilken fin idé med gammalt papper runt en blomkruka! Den "knycker" jag av dig. :-) Jag har ofta bryderi när jag ska ge bort blomma i kruka, speciellt till äldre kvinnor. De har ju ofta en mängd ytterkrukor och vill INTE ha flera. Då är ju detta en superbra idé!!! Tusen tack.
  Kram Agneta

  SvaraRadera