fredag 22 maj 2009

badrums inspiration
bilder från House Beautiful
Hoppas alla har en fin helg oavsett väder och som kanske även innehåller en "klämdag" för några av er :) Surfade runt lite under kvällen och hittade dessa fina bilder på badrum från House Beautiful, något att inspireras av :)

Och apropå något helt annat så har vår diskmaksin gått sönder, *jämmer och elände*! Inte direkt det man hade tänkt att behöva inhandla på sommaren....roligare saker kan man göra med sparade pengar så där rök några trädgårdsidéer! *mutter* men har man vant sig vid en diskmaskin så är det svårt att vara utan dessvärre. Någon som har ett bra råd om vilken maskin vi ska titta på? Ni är ju några *nybyggare och renoverare* där ute som kanske nyligen har införskaffat er en ny diskmaskin? så Bra tips mottages tacksamt! :-D

Ha en fin helg allesammans!
/M

3 kommentarer:

 1. Ett av de badrummen skulle inte jag ha något emot. Vi behöver verkligen ett nytt. Jag tycker det. Tack för fina tips. Jag skall kolla runt lite på sidan.

  SvaraRadera
 2. Jisses, jag väljer badrummet längst ner till höger. Där kan jag se mig själv med ett glas rött;o)

  Du en diskmaskin är billig i jämförelse med en varmvattenberedare *MORRAR*. Vi köpte ny diskmaskin för ett halvår sen och då köpte vi Ikeas whirlpool med inbyggnadslucka. Då slipper man se den, blir snyggast så:o) Den var prisvärd och funkar utmärkt. Tyst är den också.

  Trevlig helg!
  Mia

  SvaraRadera
 3. Hej !!!!!!!
  Häääääärliga badrum.......
  Kan tänka mig alla !!!!!!!
  Älskar DINA bilder också som vanligt......
  Grill-bilderna är helt ljuvliga.......!!!!
  ha en trevlig helg,
  Kram,
  Monica

  SvaraRadera