söndag 28 december 2008

Web & Butikstips!

SOLGÅRDEN
När jag startade den här bloggen för ett och ett halvt år sedan var butikstips i Stockholm något som låg mig varmt om hjärtat. Många av dessa inredningsbutiker hade av flera anledningar ingen egen hemsida och det var både ett nöje att fotografera och roligt att få dela med sig av sina favoriter. Nu sedan en tid tillbaka har två av mina och många andras favoritbutiker riktigt bra hemsidor. Så vackra, genomtänkta och fantastiskt bra förmedlade med samma känsla som i butiken.
Jag blir glad i hela hjärtat av att besöka dessa sidor och hoppas att ni som inte redan har upptäckt dessa två Guldkorn i Stockholm, skyndar er att göra det nu! :)


ÅRSTIDEN

Om ni av en händelse missat mina "gamla" butikstips från 2007 finns dom att hitta i högermenyn, dessa kommer att ligga kvar så länge denna blogg lever :) Fotograferade med min gamla vapendragare Casio E-Z500 digitalkamera, som nu ligger undanstoppad i en kartong..

Ha en härlig kväll!
/M

ps klicka på bilderna för att komma till respektive butiks hemsida

6 kommentarer:

 1. EN sådan vacker blogg du har!

  SvaraRadera
 2. Kjempe flott blogg! Håper det er greit at jeg linker deg. Kommer nok innom på besøk ofte!
  Ha en fin kveld!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset, skall till Stockholm i Februari för lite shopping så det blir finnemang :-)

  SvaraRadera
 4. Båda dessa butiker har legat högt upp på min önskelista över ställen att besöka vid nästa Stockholmsbesök. Tyvärr har tiden hittills inte räckt till. Är i Sthlm högst en gång/år så det är mkt som ska hinnas med då och hittills är det barnaktiviteter som har dominerat, Skansen, Grönan, Junibacken etc. Men nästa gång så...... ;-)!

  God fortsättning!

  /Anette

  SvaraRadera
 5. Hej !!
  Butikstips är alltid trevligt.....
  Årstiden besöker jg alltid när jag är i Sthlm.....men Solgården är en New Entry.....så dit beger jag mig alltså nästa gång jag sätter mig på planet....
  Tack, snälla...
  Kram,
  Monica

  SvaraRadera
 6. Åh, tack för tipsen! ska genast kika in! Gott nytt år till dig!! Kram Petra

  SvaraRadera