måndag 15 december 2008

Jul i ljusa färger

bild från www.frontgate.com
Från USA hittar man alltid mycket ögongodis :) och jag gillar ju jul som går i dessa färger. Är inte så mycket för rött, fast jag försöker...nä, man ska hålla sig till det man är bra på :)


bild: www.frontgate.com
Fattigmans silver tycker jag också väldigt mycket om. Just dessa tyckte jag var så vackra, både fantasifulla, romantiska och nästan lite orientaliska :) spännande former helt enkelt!

bild: www.frontgate.com
Silver kulor är alltid vackert, kristaller och droppar likaså.


bild: www.frontgate.com
Vackert och lite annorlunda, hmm denna idé ska jag "sno" :) Kan bli jättefint på våran stora hallspegel!


bild: www.frontgate.com
Självklart har man små granar planterade utanför ingången...
Jag undrar mest hur man gör med alla sladdar? Är det nån av er som har mycket utomhusbelysning? kanske ni vill dela med er av sladd och eltips :)

bild: www.frontgate.com
Varför ser man aldrig sådana här dörrar i Sverige? Skulle nästan vilja efterlysa Sveriges vackrast pyntade entré, tips? :)

Ha en riktigt fin vecka!
M

8 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder! Gillar verkligen iden med små julgranar utmed gången och entredörren är superfin. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken jätte fin sida men otroligt vackra bilder och kanonbra inspiration.Mvh Rebecca

  SvaraRadera
 3. Oh la la så mycket fint! Gillar idén med girlang runt dörren, men vet inte heller jag hur göra med all el o kablar... Inte så fint :(

  Hallspegeln ska få en krans här, en tunn sirlig med lingonblad... Stor kram Lina

  SvaraRadera
 4. Hej !!
  Jösses...!!!! har missat flera inlägg.....hur mycket fint...
  Ditt vardagsrum är super...!!!
  Verkligen vackert......stort,luftigt,underbara stora fonster och väldigt vackert möblerat....ja, du har nog inredning i blodet..!!!!
  Och Nelson...han ar ju bara föööör fin.....
  Super med rean på Par Courrier....har redan passat pa att fynda....tur i oturen för mig som alltid är sent ute.......en hel del som jag ville ha var redan slut , saklart, men jag far skylla mig själv....då var det som en liten tröst att kunna fynda ett par grejer.....
  Amerikanarna kan......men liiite för perfekt, tycker jag....känns alltd lite för iordninggjort och tillrättalagt, för min smak....
  He en bra vecka,
  Kram,
  Monica i Rom

  SvaraRadera
 5. Wow! Fantastiske bilder!! Takk for inspirasjonen!! Jeg skal prøve å "jule det til litt" utenfor inngangspartiet mitt i dag, det blir nok neppe like flott som dettte, men det er jo lov å drømme?! Du har rett- ledninger er et problem! Gode tips tas imot med takk:)

  Ha en fin uke, Magdalena!

  Klem Anette:)

  SvaraRadera
 6. wow..vilka läckra bilder!! Gillar :)

  Ha en fin vecka och kul att hitta din blogg via en annan jag besöker!

  SvaraRadera
 7. Ja, fram för flera sådana välkomnande entrér! Kablar brukar jag stoppa ner i ett kabelrör så är dom iaf samlade på ett ställe på balkongen.
  Fniss nu har även jag gran, tänkte på hur länge du har haft din gran när jag klädde vår. Fast det blev ingen äkta gran i år, efter 3-4 timmar med granris inne så blev det lögn att andas, så det är bara att kasta ut grenarna.
  Vi kankse möts irrande på stan efter julklappar i nästa vecka.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Tja, det gäller väl att det blir snö, så att man kan gömma sladdarna under den? Annars brukar utomhussladdar ofta vara gröna, så de syns inte så bra ändå.

  SvaraRadera