tisdag 6 mars 2012

@ the office Egenföretagare som man är tillbringar man ju otaliga timmar framför datorn och jobbet. Att driva företag är mer en livsstil en ett jobb. Ett roligt sådant förstås, men med otroligt mycket på sina axlar..Jag har 3 kontor, men inga ser ut som på bilderna. Mitt första kontor är hemma vid köksbordet, där sitter jag mellan 8.30- 10.00 och går igenom kundmail och uppdaterar mig, sen tar jag en promenad med Nelson genom Vasastan till butiken. I butiken sitter jag ju vid datorn mest hela tiden bakom kassan och driver företaget i största allmänhet, svarar på mail och telefon, löser problem, beställer varor och tar hand om mina kunder som kommer in såklart :-) och allt annat som kan dyka upp emellan..

Cool tapet från Mr Perswall
Om jag jobbade med mode så skulle jag garanterat satt upp denna som en fond på mitt kontor :-)

Jag gillar verkligen Moodboards, har alltid gjort. Ett kontor får inte vara för kliniskt, det behövs en visuell kreativitet! Och om man omger sig av det så kommer det till en :-) Så klistra upp dina bästa idéer och inspirationsbilder och omge dig med det du gillar. Det ger ett skapande tänk!

 Jaha, mitt 3:e kontor undrar ni kanske nu... Ja det ser ju verkligen inte ut så här ;-)
Mitt 3:e ligger i källaren under butiken, där har jag ca 40kvm lager och kontor och det är där själva webbutikens hjärta är. Det är där era paket packas på sena kvällar. 


Ja, så ser min vardag ut. Vill ni veta mer? fråga på! Jag svarar gärna på frågor och funderingar om inredning, min vardag, om att driva företag, fotografering, eller annat :-)

..ett av mina tidigare hemmakontor såg ut så här>>

Ha en fin kväll!

*alla bilder lånade ute på nätet, fotografer okända tyvärr. Vet ni, så kommentera gärna :-)

3 kommentarer:

 1. Vilket bra inlägg...väl värt att nämna all tid som faktiskt går åt. En del kan nog sätta drömkaffet i halsen, men det kan ju vara bra att få lite perspektiv innan man sätter igång.

  (Och otroligt vackra arbetsrum du hittat...grymt.)

  SvaraRadera
 2. Fina inspirationsbilder du visar.Förstår att det är mycket jobb med att vara egenföretagare.Men har du inga anställda?Jag bor ju lite utanför stan och har tänkt många gånger att åka och besöka din butik,ska verkligen se till att göra det snart här framöver.Du har ju så mycket fint./Alexandra.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag är den av de som nu och då tittar in på din blogg och någon gång har jag även lånat foto (om och när jag gör det skriver jag alltid källan)!
  När jag kommer till Sthlm har jag bestämt att komma in till butiken!
  För mig är det en dröm att ha en sådan butik....!
  Vackert!
  Så nu har jag gett mig till känna!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera