måndag 14 september 2009

industri-retro

bild lånad från leverantör
Industri-design och retro är populärt och i rätt miljö kan det bli en väldigt tuff detalj och kontrast! men också rätt svårt att få tag på ibland. Oftast är det också dyrare än mer vanliga inredningsdetaljer. Jag vet inte riktigt varför men antagligen för att tillgången inte är så stor. Jag arbetar med en leverantör som har en del av välja bland, som jag kan ta hem på beställning. Om det skulle finnas ett intresse efter något specifikt så kontakta mig på mailen (info@parcourrier.se) och specificera vad du är ute efter, så ska jag försöka leta fram det.
ett exempel på ett soffbord (91x77cm)
Annat som finns är exempelvis skåp, lampor, förvaring och mer..

3 kommentarer:

 1. Åh jag blev så glad idag när jag kom hem och hittade en avi från posten i brevlådan, var på väg att springa dit på direkten men såg sedan att jag kan hämta ut paketet tidigast kl 16 imorgon..... Fy va jag hatar att vänta, jag känner mig som ett barn å julafton =)

  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Underbara möbler förresten!!! Jag är på jakt efter ett par plåtskåp i amerikansk omklädningsrumsstil, men de får inte vara allt för dyra, finns så många andra hål att stoppa i just nu.... Men hittar du något till ett överkomligt pris får du mer än gärna hojta!

  SvaraRadera
 3. Hej Magdalena!

  Ljuslyktorna har kommit och lyser nu upp tillvaron för oss när mörkret faller och kvällarna känns kortare. Vad fina de är!! Lillfia hjälper mer än gärna till att stoppa i värmeljusen och sedan hjälps vi åt att tända och träna på bokstäverna. Vi gläds åt att ha så fina ljuslyktor må Du tro! :)

  Tack ännu en gång!
  Kram från Karin.

  SvaraRadera