tisdag 15 september 2009

för 2 år sedan..

klicka på bild för att komma till butikstipset!
Innan jag öppnade upp Par Courrier, så bloggade jag mycket om andra inredningsbutiker i Stockholm. Av den anledningen att jag under tiden studerade till web-designer på Folkuniversitetet, och för att förena nytta med nöje promenerade jag runt i stan efter kursen och fotograferade många av mina favoritbutiker med min gamla digitalkamera. Mycket har hänt sen dess och jag har både bytt kamera och blivit mer erfaren när det gäller att ta bilder ;-)
Men min tanke då var att faktiskt jobba som just det, webdesigner riktat mot inredning & butiker. Men det blev en egen butik istället..Jag blev nog för inspirerad av alla dessa eldsjälar till butiksinnehavare :-)

För er som inte läst denna blogg så länge så finns alla mina butikstips från 2007 kvar! Och mitt allra första butikstips som även blev en intervju med en av ägarna kan du läsa
om här>>
Det var och är fortfarande en av mina absoluta favoritbutiker i Stockholm och jag tror nog att många håller med om det, nämligen

Årstiden på Drottninggatan

alla andra butikstips hittar du i en lista i längre ner i högermenyn, totalt 20st :-)
med överseende för bildkvalitén och att bildupplägget är lite annorlunda mot idag, man utvecklar sig som sagt.. ;-)

2 kommentarer:

 1. Hej och tack goa du för paketet!!! Den känns verkligen som jag och kommer att passa utmärkt på skrivbordet i mitt bibliotek! Å så himla proffsigt allt kändes, den snygga flyern och det exklusiva visitkortet, detaljer som skiljer en vanlig butik från en som har det där lilla extra!!!!

  Visst är det väl härligt att man kan känna att man har utvecklats när man ser tillbaka och utvecklats som fotograf det har du verkligen för dina bilder är underbara! Jag ska ta och kolla igenom listan men nu är det dax för myskväll.

  Tack än en gång, du gör mig så glad!

  Kram Karolina

  SvaraRadera
 2. Tänk att det gått 2 år sen! Tiden går fort när man har roligt:)
  Själv har jag bloggat sen januari 2006. Började på familjeliv, men gick snabbt över till Blogspot. Tror mitt första inlägg här är från april, man någon gång:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera