lördag 26 september 2009

aftonbladet tipsar

I helgens bilaga från Aftonbladet (Härligt Hemma) finner ni massor av fina köptips i den lantliga stilen från många härliga e-butiker i vårt avlånga land! 81 st butiker har de samlat ihop och några fina köptips som föll redaktionen i smaken från PAR COURRIER finns även med!
samt en bild som jag fotograferat, känns den igen ;-)

Själv har jag i dag varit på Ikea och köpt sånt där man inte kan vara utan; servetter, skarvsladdar, ny stekpanna och annat nödvändigt för bra priser. Ha en fin lördag allesammans!
/Magdalena

2 kommentarer:

 1. Jag tycker det är lite knepigt det där. För kanske hade de inte tagit med någon bild, kanske inte ens ditt firmanamn, om det inte varit busenkelt att gå och ta bilden. Samtidigt har de ju _tagit_ den - men att copybråka med en tidning är ju dummare än att skjuta sig själv i foten... ;p Och å tredje sidan kanske man själv vill ha liiite kontroll över vilka bilder som hamnar var? Jag tycker det är tveeggat. Minst.

  SvaraRadera
 2. Hej Maria,

  Aftonbladet har givetvis fått alla bilder som visas från Par Courrier i tidningen med mitt tillstånd och skickats till dem högupplöst :-)Sådant här görs oftast med 2 veckors planering innan tryck.
  Annars skulle man kunna, om man ville ta till rättsliga åtgärder. Bilderna har copyright.
  Men detta har givetvis gått rätt till :-)

  SvaraRadera