onsdag 9 maj 2012

Dagens blåtira & Eiffeltorn..


I dag blev jag knockad av ett 1/2 kg Eiffeltorn i stål (!) Höll på att möblera om lite i butiken och skulle ta ner just detta stora Eiffeltorn (46cm) från en hög hylla då jag tappade greppet och med spetsen före fick det rakt på ögat, bara 5mm från rakt i ögat!  Aj!, kan man lugnt säga och jag har nu samma färg runt vänstra ögat som krukorna på bilden ungefär...klantigt.

Men förutom att slåss med Eiffeltorn, är nu butiken påfylld direkt från Paris med massor av fina Eiffeltorn i storlekarna: 13cm/ 69kr, 22cm/149kr, 30cm/298kr, 38cm/398kr och 46,5cm 498kr. Dessa Eiffeltorn är exakt likadana som de man köper på gatorna i Paris, då jag personligen alltid går till samma leverantör/butik på en liten gata i Marais (4:an)/Paris och köper in dem och sen låter de skickas direkt till butiken i Stockholm, så ni får den äkta varan om man säger så ;-)


Torkad Hortensia är så vackert och det är fantastiskt fint att dekorera med. Bäst är att torka Trädgårdshortensia och ni torkar dem stående! Klipp av en långa kvistar (som på bilden) och ställ dem i en vas med eller utan vatten så torkar dom av sig själva efter en tid. Vänta gärna till slutet på sommaren då blomman börjar få lite mustigare färger, då är de som bäst att torka. 

 De vackra keramikkrukorna  (slutsålda) på bilden och Eiffeltornen hittar ni i webbutiken här>>

Kram på er från Blåtiran ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar