torsdag 21 juli 2011

gatuliv

BONSOIR!
Vi är tillbaka i Paris för några dagar eftersom Malin har lite saker att fixa, men det gör ju inte mig något! :-) Passar på att gå runt i megapolen, tittar på allt vackert, fikar, botaniserar i småbutiker, äter gott, försöker hitta några småfynd på rean som är överallt just nu och ta bilder förstås.


Redigerar man vissa bilder, så ser tiden ut att stått stilla i Paris. Jag älskar alla dessa små hörnor med antikaffärer och små härliga delikatesser. Malin bor ju väldigt nära Montmartre, så Sacre Coeur är alltid nära mellan fasaderna.

Passerade denna festligt galna fasad, och ja man kan ju tro att det var ett party med stort P kvällen innan, men tydligen så är det faktiskt marknadsföring för något slags jippo som ska äga rum i närheten. Kul och knasigt hur som helst ;-)I Paris och även i hela Frankrike just nu är vädret rätt tråkigt, mulet och ganska kyligt för perioden. Men är man i storstaden gör det inte så mycket, passar ganska bra när man är i stan.


Promenerade förbi Louvren i går, och då hittade jag denna vackra brud (par) som var i full gång med sin bröllopsfotografering bland alla turister. Måste ha varit jobbigt att bli så uppmärksammad, hon såg något generad ut men glad förstås :-)

Må så gott allesammans, syns snart igen på bloggen!

2 kommentarer: