tisdag 1 mars 2011

mars, jubileum & facebook!

Hej på er alla!
Det blev ett litet uppehåll där, men naturligtvis är det fullt upp bakom kulisserna som vanligt :-) Nu har vi äntligen tagit klivet in i mars månad och våren börjar närma sig sakta men säkert. Mars innebär också att PAR COURRIER som e-butik firar 3 år!! och snart firar butiken i Stockholm 1 år. Helt otroligt vad tiden går! Naturligtvis ska detta firas på många sätt, eller hur :-)

Nu äntligen finns det en ordentlig Facebook-sida för butiken och där hinner jag uppdatera lite fortare än på bloggen när det gäller butiksnyheter och annat skoj. Men framförallt om väldigt bra och lite mer speciella erbjudanden! Redan förra veckan reade jag ut ett Housedoctorskåp för halva priset (!) sånt vill man inte missa eller hur :-) Nya speciella kalaserbjudanden finns på kö, så kom in och gilla idag! :-) så missar du inget!

Eftersom butiken firar 3 år så är det även dags för lite överraskningar, presentkort och annat skoj! Bland alla Par Courrier´s nya vänner på Facebook kommer det att lottas ut 6st presentkort på vardera 500kr. Vinnarna på Facebook dras den 29 mars 2011, så kom in och gilla idag så är du med i utlottningen! Utöver dessa presentkort kommer det även att lottas ut ett hemligt paket till ett värde av 2000kr!

Häng med här på bloggen, Facebook eller i Nyhetsmailet så missar du inget!
Kram på er, nu kör vi! :-)


obs, för att delta i tävling om presentkort och hemligt paket, följ med butiken på Facebook! :-)

5 kommentarer:

 1. Nu gillar jag på FB! Grattis till 3 år och 1 år.
  I maj ska jag på kurs i Sthlm, då kommer jag förbi butiken och kikar! Ser jag fram emot.

  Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 2. Tack finaste! va kul att höra :-) Du är så välkommen till butiken! Kram,
  Magdalena.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar! :)
  Tänk... tre år, makalöst vad snabbt tiden går! Stort grattis!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis Magdalena till bägge "födelsedagarna" Underbar shop du verkar ha ,ska nog ta mig en Stockholmstur i vårdagarna och då blir ju din butik ett måste .
  Ha det bra Kram Bitte

  SvaraRadera
 5. Fantastisk affär!
  Min öppna spis beställde jag ifrân dig för ett par âr sedan och jag älskar den!
  www.stylefia.com

  SvaraRadera