fredag 16 april 2010

trevlig helg!

Prismärkning, testköp och "final touch" står på helgens agenda. Helt klar till öppning blir jag inte, men det får gå ändå :-)


Förväntningar...
En del av er har nog olika upplevelser av Par Courrier och olika förväntningar om hur butiken kommer att se ut. Jag har gjort det bästa av det jag har att tillgå i resurser och lager just nu. Jag är dock ett litet företag och själv så jag kan förstås inte införliva alla mina visioner och drömmar om hur jag vill att butiken ska se ut. Man får ta några månader i taget för det kommer förstås att ta tid innan jag kan bygga upp den typ av helhetssortiment jag vill ha i både möbler och produkter.

Så man får se denna butik som under uppbyggnad och ständig förvandling :-)
Jag hade även planerat både en och två invigningsfester, men jag har varken hunnit tänka eller ta hand om den biten, det får bli lite senare i stället.

Önskar alla en underbar helg!
//M

foto/bilder: Magdalena 

13 kommentarer:

 1. Av de bilder vi sett hittills förstår vi att det blir en helt underbar butik!
  Du jobbar så helhjärtat för det och sådant syns på resultatet.

  Kram, Ann-Christine

  SvaraRadera
 2. I thought you might like it is because I regularly post related articles accompanied by great photos.I would like to do link exchange with ya blog .... if you thinks its suits for your blog let me know by email ...

  Extraordinary Thing


  If you like my site I wondered whether you might consider linking to it from your blogroll, I would of course be willing to return the favor.

  My Blog is :Extraordinary Thing
  This was my Url : (http://extraordinary-thing.blogspot.com )

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Din butik ser superfin ut,
  kommer och ta en titt då jag kommer
  till Stockholm från grannlandet
  i slutet av maj!!

  Kämpa på,men glöm inte vilan!
  Du gör ett fint jobb!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Söta du!!!! Så DUKTIG du är...LOVA att inte gömma bort lite vila mellan varven. Det behöver inte bli som man vill på en gång...är ÖVERTYGAD om at det kommer/är jättefint i din nya butik.

  Varmaste kramar till dig!
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Hej Magdalena ! Vilken underbar shop det kommer att bli. Det ser så snyggt ut. Måste nog till Stockholm riktigt snart.
  Kram på dig /Bitte

  SvaraRadera
 6. Bare rolig - der er jo ingen som ved hvad du havde tænkt dig :-) Ergo ingen som kan se at du ikke nåede det hele - og det er også HELT lige meget, for det bliver SÅ lækkert - det kan man se. Du har jo totalt god stil - no worries!
  Ha' det hyggeligt.

  Kh Katinka, Danmark

  SvaraRadera
 7. Vilken fin butik! Jag önskar dig lycka till... och glöm inte att vila mellan varven.

  Monica

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Visst kommer alla att ha olika förväntningar om butiken Par Courrier, men håll alltid i minnet att det är DIN butik som du brinner för och som DU sätter DIN prägel på.
  Vi som läser bloggen kommer absolut ha full förståelse för din eventuella förvirring.
  Men DU glöm inte en viktig sak, VILA! snälla.
  Av alla fina bilder du visar så kommer butiken att vara jätte mysig att botanisera i.
  Lycka till kramar Marie:)

  SvaraRadera
 9. Jag ser verkligen fram emot att få titta in lite senare under våren. Är inte i Sthlm jätteofta sen vi flyttade därifrån, men jag kommer så småningom!

  SvaraRadera
 10. Hej Magdalena!

  Rom byggdes inte på en dag, eller hur är det man brukar säga? Gör det Du hinner, det kommer säkert vara mssor, och ta resten eftersom. En butik under ständig förändring är en spännande butik att besöka, och jag är säker på att det kommer vara jättefint till öppningen även om Du har saker Du vill göra mer åt.
  Gläds med Dig och önskar Dig all lycka!
  Kram från Karin

  SvaraRadera
 11. Ååå..så fint det blir:)
  Jeg hadde vært ordentlig nervøs hadde jeg skulle åpne butikk. Men jeg tror også det hadde gått fort over så fort kundene hadde begynt å strømme på. Og kunder er jo stort sett hyggelige..og vil ofte slå av en prat. Det er jo bare hyggelig:)

  Det ser veldig, veldig fint ut nå ivertfall..så får alt annet komme etterhvert, ikke sant ? Det gjør det jo litt spennende for kunder også det..å komme til noe nytt senere også. Spesielt hvis det er store møbler og slikt ;)

  Ønsker deg masse lykke til Magdalena!
  De er nok mange som gleder seg til du åpner :)
  Jeg hadde stått utenfor døra di den dagen du låste opp for første gang jeg også, hadde jeg bodd litt nærmere;)

  God klem,Line

  SvaraRadera
 12. När jag kommer till Stockholm skall jag besöka dig. Självklart. Det blir säkert en jättefin butik,och bit för bit är inte fel att bygga upp verksamheten. Då har du något att se fram emot.

  SvaraRadera
 13. Det kommer att bli en alldeles underbar butik - kommer absolut och hälsar på när vi är i Stockholm nästa gång. Och du - allting tar sin tid och det är ok.

  Mina allra varmaste lyckönskningar till dej!

  Med vänliga hälsningar
  Camilla på Holm

  SvaraRadera