tisdag 27 april 2010

sällskap på jobbet & uppdateringar

Vissa dagar följer världens bästa vän, vår underbara och fyrbenta Nelson>> med till butiken när han inte är med husse. Härligt med sällskap även fast han mest sover bort dagen under kassadisken ;-) Men om han själv fick välja skulle han nog vilja "skrutta" runt i butiken hela dagen och hälsa på allt och alla! men av hänsyn är han bakom kassan även om han är världens snällaste hund :-)

Det har givetvis kommit in lite nyheter och fler är på väg, jag håller som bäst på att uppdatera e-butiken allt eftersom jag hinner! Nu går det även att beställa möbler från PB home via Par Courrier (fullt sortiment) fler bilder och priser kommer undan för undan på hemsidan :-) Väljer du att hämta i butiken på Karlbergsvägen tillkommer givetvis ingen frakt!

Ha en fin dag/kväll allesammans :-)
(ps, hängmattor på väg in denna vecka!)

5 kommentarer:

 1. Vilken snygging!
  Vad underbar din butik ser ut. Jag ska absolut komma och hälsa på er när jag har vägarna förbi stockholm...
  Kram/ anna

  SvaraRadera
 2. Nelson trivs säkert bra i butiken! Jag skulle garanterat trivas där en hel dag (fast inte under kassadisken);) Kommer garanterat att besöka din underbara butik nästa gång jag är i Stockholm!! Tills dess får jag njuta av din underbara fina bilder! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Å for en herlig hund! Hva slags rase er det ? vi snakker om kanskje å få en hund..men er ikke helt enig i hva slags rase/type vi vil ha. Den må i det minste vare barnevennlig..hehe..med fire barn i huset :0

  Du får det så fint i butikken Magdalena. Lekkert er det!

  SvaraRadera
 4. Nelson ser så jätte go ut! Jag har inte hunnit till din affär ännu utan jag har hittills handlat via din underbara webshop.

  Fina bilder.

  SvaraRadera
 5. Åh måtte den fina hund vara i affären när jag kommer!
  Kramar och en Trevlig Valborg:)

  SvaraRadera