onsdag 28 november 2007

Lite mera grannland...

Jag vill förstås tacka våra goa vänner Kari, Anders & Sela för gästfriheten i deras vackra hem. Vi stannade även till i Oslo när vi var i Norge.Och när vi som förvirrade svenskar skulle hitta hem till dom via bilåkande i centrala Oslo för första gången så blev det en hel del vilse-körning, lite höger och vänster hur som helst, smått livrädda för att krocka med spårvagnar! *skratt* men mitt i så åkte vi förbi en butik som var som gjort för ett butikstips!
Dessvärre var det lite svårare att övertala maken att stanna till för sådana äventyr...

så tyvärr har jag bara bilder ifrån en stängd butik dan efter, men kan lova att den säkerligen är värt ett besök! Om ni gillade mitt tips om Lo Lodi så skulle ni garanterat vilja ser mer av denna. Var tvungen att köra lika vilse dan efter för att hitta tillbaka till den, men denna gång tog jag adressen för er som kanske åker till Oslo :)
Butiken heter Passiflora och ligger på Skovveien 16

Detta får avsluta mitt lilla Norge-äventyr för denna gång och under veckan kommer nytt butikstips, vi får se vad jag letar fram ur arkivet ;)

Hadé!
Magdalena

7 kommentarer:

 1. Ååå vilka vackra bilder!
  Vilken härlig resa!

  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Godmorgon Magdalena!

  Vilka fina bilder! Den butiken känner jag att jag tycker om fast jag bara sett Dina bilder och då endast utifrån butiken. Nästa gång kanske Du/Ni har tillfälle att göra ett besök inne i butiken också! :)

  Jag ska ta itu med de sista beställningarna inför första advent och sedan, förhoppningsvis, hinna få lite adventsstämning här hemma innan vi far söderöver till goda vänner på fredag.

  Kram från Karin.

  SvaraRadera
 3. Gud så snyggt det blir med skarpa kontraster! Svart och vitt blir så himla snyggt!

  SvaraRadera
 4. Å, ja den butiken är hel mysig!
  Hoppas du nästa gång får chansen att gå in på riktigt.
  /S

  SvaraRadera
 5. Ser väldigt fint och mysigt ut!!! Kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Jag blir alltid lika glad! när jag tittar in i din blogg..den är så inspirerande kram från..!
  Memricahouse

  SvaraRadera
 7. Oj Oj Oj Det finns inget värre än att stå utanför en stängd liten shop och veta att man inte kommer tillbaka . Men du hittar säkert flera (är jag helt säker på)/ Bitte

  SvaraRadera