fredag 16 november 2007

Trevlig Helg

I vanliga fall hade jag nog denna helg gärna börjat att åtminstone damma av jul-lådorna , suttit och pysslat strutar (man blir ju så inspirerad av er andra för att nämna
"Vita Ranunkler" och "Lantlifs-Anette"!) plockat kvistar och inhandlat mig en massa vitt pynt och försökt mig på att binda kottkransar...
men icke, har huvudet fullt med jobb just nu, puh!
(klicka på länkarna så förstår ni min pyssel-ångest!!!)
Bilden som visas är plockade skogskvistar som hänger med i alla årstider, jag byter bara ut dekorationen och till vinter tid blir det vita rosor, vitt sidenband, liten vit duva och frostiga kristallkvistar nedstuckna i oasis och ljus sand, "man tager vad man haver"
Önskar er alla en riktigt trevlig helg!
Magdalena

10 kommentarer:

 1. Vad underbart att fara till Norge en helg! Bodde där i några år och hann bla uppleva OL(OS)på plats, en upplevelse jag sent kommer att glömma. Julbord...surkål och rökte ribber. Känner lukten av surkål ända hit. Njut av Norge-vistelsen!

  Önskar Dig en skön helg och tror säkert Du hinner pyssla längre fram. Och Du! Det blir garanterat jul även utan en massa pyssel i varje vrå. Dessutom blir det lite mindre att plocka bort. ;)

  Kram från Karin som tillbringar många timmar med att beta av beställningar inför advent. Idag ska jag dock ta en paus och hämta en Leksandssoffa. Ser fram emot det! :)

  SvaraRadera
 2. Men du..det finns ju sånnadär Pysselböcker för barn..som du kan klippa,klistra och måla i :-)
  Köp en sån innan Norge resan?
  Eller så kan du ju ta med dig en påse kottar som du kan limma fast tändstickor på..som ben och göra tomtens renar :-)))
  Du är mycket välkommen att ringa ikväll,kalaset börjar vid 5-tiden,så om du ringer innan 9..så kan vi prata..efter klockan nio svarar nog hjärnan..och jag står INTE för vad den har att säga!

  SvaraRadera
 3. Ha ha.... jag har också svårt att bara sitta när man åker långt i bil...
  För några år sedan satt jag jämt och stickade eller broderade när vi åkte långt...

  Hoppas du får din pysseltid!!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Ta dig tid att njuta vännen!!! Kramis!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du hr det gott i Norge har jobbat en hel del där med att bygga upp butiker alltid häligt att komma dit.
  Kram Ella

  SvaraRadera
 6. ANDAS!!!! Jag och Anna sitter i soffan och har bakissöndag. Hon sitter och rapar och jag surfar.... Charmiga brudar!!!
  Vi måste ses snart igen!

  Kramar
  A

  SvaraRadera
 7. Söta Magdalena, Tack för dina rader. Blev så glad höra ifrån dig - du som har så många järn i eldern. Hur som helst igår besökte jag Koffert - knökfullt med folk, så jag gick in till Ingelsta istället! Hos Hans Mikael hittade jag en söt oval kruka (med spetsar) som nu fått en liten rosa rosplanta. Så köpte jag 2 kvistar med röda bär som står i min mörka hall. Där klarar sig inga blommor och jag tyckte bären var finare än de konstgjorda blommorna. Besökte även Solgården, tygaffären (som jag glömt namnet på) och the American House. Hur mycket kul och onyttigt som helst!! Många saker ska jag fundera över. Hoppas din resa varit bra och att din helg blev så trevlig som du förväntade. Kramisar

  SvaraRadera
 8. Det är inte så tokigt med skogskvistar med vitt sidenband...det låter helt underbart, tack för tipset:)
  man vill hinna med så mycket men tiden går alldeles för fort. Kul med Norge resa.
  Kjamiz från mig;)

  SvaraRadera
 9. Du får väl köpa en pysselbok i leksaksaffären så att du har något för dig under 6timX2=12 timmar!
  Vad bra att det går att taga vad man hava till det arrangemanget...ser fint ut;-)
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 10. Men du vad fint det låter när du beskriver hur du pyntar kvistarna, tack för tipset! Och tack snälla för länken till mig. Jag är ju mammaledig just nu så jag har tid att pyssla när lilltjejen sover, det blir annat när man börjar att jobba.

  Ha en bra vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera