söndag 25 november 2007

Koseliga Norge!

Efter åtta timmar i bilen är jag nu hemkommen ifrån Norge och det var precis så mysigt som jag hade föreställt mig! Och jag kommer naturligtvis att visa i bilder min lilla Norgetripp med ett färgglatt lantligt inslag ifrån Kleivstua, Krokskogen
samt ett ovanligt litet butikstips ifrån Oslo, då butiken tyvärr var stängd. Men nu tänkte jag bara ta det lugnt ett tag. Tack för alla goa kommentarer ni lämnar, det värmer! Och till alla mina bloggvänner, jag kikar in hos er snart!

Många kramar
Magdalena

3 kommentarer:

 1. Godmorgon Magdalena och välkomen hem igen!
  Hoppas Du/Ni har många skratt, fina bilder och trevliga minnen med Dig/Er hem!

  Har sänt Dig ett mail, hoppas det kan glädja lite på måndagsmorgonen. :)

  Här har det nog varit snöoväder inatt för det är snö överallt och vinden viner ännu. Mysigt att kunna vara inne och tända ljus och elda i braskaminen. Efter en kopp the och en bloggrunda väntar nu arbete i källaren. Det är underbart att öppna dörren dit och känna doften granris slå emot en. Jag förstår att de förr la granrishack på golvet till jul.

  Önskar Dig en skön vecka, så här inför första advent och allt!

  Kram från Karin i den vintervita Körsbärsgården.

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem igen :) Ser fram emot dina nya bilder!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så förståndigt av dig att ta det lugnt och koppla av ett tag. Desto roligare när du är åter och vi får glädja oss åt en ny blogg. Kramar får du här och ha det nu rofyllt och gott!

  SvaraRadera