onsdag 22 februari 2012

nytt i skåpen..


Det är alltid härligt att få nya saker till butiken eller påfyllning också för den delen. Och då blir det alltid läge att göra om. Almanacka i plåt hittar ni här>>
De hamrade krukorna i försilvrad mässing finns i 3 olika storlekar här>>

Just den på bilden heter "Planter III"
Konstgjorda Orkidéer finns att köpa i grannbutiken bredvid mig på Karlbergsvägen 36 som heter Wexter, och visst ser dom verkliga ut! :-)

K.Hall serien som det ser ut när den är på plats i butiken. Nyheter i serien för i år som inte ligger ute på webben än, är rumsspray, handkrämer och badsalt. Uppdaterar hemsidan inom kort med dessa.


Snygga förpackningar gör ju inte saken sämre :-) Dessa påminner om fina konstnärsfärger på tub.


En storsäljare i Stockholmsbutiken som våra stamkunder ofta och gärna köper är dessa doftljus för 98kr, väldigt prisvärda. Finns just nu i 8 olika dofter: Camomile, Pink Grapefruit, Freesia, Lavender Neroli, Cucumber Melon, Cotton Flower, Bergamot Rosemary och Lily.
Till sig själv eller en perfekt gå-bort-present istället för blommor :-)
här hittar du dom>>En glimt av den fina porslinserien, ska försöka hinna fota lite bra bilder på allt i den serien snart. Under tiden kan ni kika på porslinet här>>, men tyvärr syns det inte lika bra på de bilderna hur fint porslinet är i verkligheten.

Men som sagt, återkommer med nya bilder snart :-)

Ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. Åååhh, doftljusen har kommit tillbaka, JAG KOMMER!!!

    SvaraRadera