fredag 24 februari 2012

en dagens..Helg och vår i luften! Kan ju nästan inte bli bättre förutom att man har åkt på en dunderförkylning så det blir till att inhandla Kan Jang till fredagsmyset..

Lite mobilfoton från butiken idag..
Träbordet är handtillverkat och kommer från Haute Material/Italien (det enda i sitt slag i Skandinavien och bör ses i verkligheten. På bordet står en hästskulptur också den handtillverkad, har bara tagit in ett exemplar av den då den är ganska dyr. Bakom hästhuvudet står på en tillhörande ställning en antik kruka från Indien gjord på kamelskinn som har använts till att bära hem vatten med. Sen skymtar man även en klassisk fransk glas/flaskställning modell större. En del lite mer unika varor, några av dessa bland annat kommer inte ut på web-butiken.Sen har vi ju Nelson såklart, som idag hittade en solplätt och direkt parkerade sig där :-) Han matchade den nyinkomna tavlan "Soho" ganska bra eller hur ;-)
 

Och helgens skyltfönster ser ut så här. Ursäkta bildkvalitén..
 Ursnygga barstolar i plåt, färg brun/svarta. Pris 1200kr/st. Höjd: 70cm, sits 29x29cm. Obs, dessa skickar jag inte, endast för avhämtning i butiken.


Nu är det lunchdags, och det blir Wienerschnitzel-mums! Ha en fin fredag allesammans :-) 
/Magdalena


PS, Det är söndagsöppet denna helg kl 12-16 välkomna!

1 kommentar:

  1. Hej. Vad hände med tävlingsresultatet? :)

    SvaraRadera