fredag 26 augusti 2011

Skarpt Ylva!

Så ska en pensel dras..
Formgivaren Ylva Skarp vet verkligen hur en pensel ska dras, och har kommit med en ny höstkollektion. Just dessa vackra brädor gillade jag skarpt! Tror jag ska beställa hem några som lite härlig och inspirerande butiksinredning. Fint eller hur!

Mer om Skarp som även har egen e-butik hittar du här>>

fotot lånat från Skarp hemsida

"De långa kalligraffitibrädorna är basen i en av Leksandsformgivaren Ylva Skarps nya produkter; en pall/bord. Ylva Skarp har gjort sig känd för att kombinera nyskapande kalligrafi med en gedigen känsla för traditionellt, svenskt hantverk. Pallarna är inget undantag. Brädorna med handskrivna budskap kommer från den lokala bysågen. De kapas och monteras på järnben från den anrika smedjan Käck & Hedbys i Leksand. Resultatet – ett unikt hantverk där gamla traditioner möter ett modernt formspråk.

I Ylva Skarps höstkollektion finns även tavlor, keramik och textilier. Samtliga produkter är svenskt hantverk med hög designgrad. Alla mönster är handgjorda och bär spår av bokstäver, ord och budskap.
– Hantverk är viktigt! Därför fortsätter jag att skriva för hand och alla produkter tillverkas här i Dalarna, säger Ylva Skarp.

källa: Skarp Blogg

4 kommentarer:

 1. Verkligen läckert.
  Vilken härlig idé :)
  Ha det bäst!
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Kul! Vi ses väl på Formex? Monter B10:48.
  Ylva Skarp

  SvaraRadera
 3. Jag kommer förbi din monter Ylva! syns på Formex :-)

  SvaraRadera
 4. så snyggt! Bra smak den där Ylva;) Kram Johanna

  SvaraRadera