söndag 7 mars 2010

jag har köpt en gammal fransk trumma..

Ibland så bara händer det, man ser någonting man absolut inte behöver men på ett konstigt sätt bara måste ha..? Ett emotionellt köp helt enkelt om man nu ska gå efter min mans förklaringar av impulsköp *ler* Fin eller inte är självklart en smaksak, men helt klart annorlunda, jag gillar den!
(säljarens bild)

foto: Magdalena
Men jag ser ju allt i bilder, alla mina inköp till butiken långt innan de kommer till lagret ser jag ihop med övriga varor i bilder, hur jag kan få dem att passa ihop med något annat i det bild & inredningsspråk jag använder mig av. Denna trumma såg jag som "rekvisita" till de franska vintagekuddarna och till de vackra luftballongerna>> (som är tillfälligt slut) en lekfull- fransk- vintage- kombo, ni hajar eller hur .-)*Trumman ( som bara finns i 1 ex) är tyvärr ej till salu utan köpt i helt eget syfte att ha som en dekorativ detalj i bilder och annat.

4 kommentarer:

 1. Underbar trumma! Visst är det härligt att se något och känna att det passar in till det man tänkt:)

  Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej Magdalena!
  Vilken otroligt fin trumma! jag förstår att du slog till på en gång, skulle inte kalla det ett impulsköp utan ett otroligt smart köp. Den kommer förhöja stämningen i så många av dina redan så fina bilder! Appropå bilder så är jag mycket nyfiken på hur hallen har blivit?
  Ha en riktigt bra vecka,
  kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så snyggt! Och de där ballongerna bara älskar jag...
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Gillar också den gamla trumman, förstår att du vill ha den själv.
  Ska titta in och se om ni fått in någto nytt.
  Ha det bra.
  Camilla

  SvaraRadera