tisdag 9 mars 2010

dagens inspiration


Dagens inspiration är hämtad från Taverne Agency. Industri lampor är verkligen hett hett hett! Går snart inte att se en enda inredningsbild utan variationer av dessa lampor :-) Vitmålad panelvägg känns somrigt och fräsht. Jordglobar är tidlöst och fungerar alltid, och nuförtiden finns det många att välja bland. Ni har väl inte missat att det finns 12st (!) olika varianter av jordglober>> i butiken att välja bland.

Bilder lånade från denna fotograf>>

Solen skiner och snön smälter, härligt! Otroligt mycket planering och jobb just nu och så lär det fortsätta en lång tid framöver, mycket att tänka på men kul! Tack snälla ni för fina ord om bröllopsbilderna, blir såå glad!! Ha en fin tisdag allesammans :-)

6 kommentarer:

 1. Hej!
  tack för tipset om fotografen. har börjat på en egen "fotograf"-mapp bland favoriter. Bra att ha när man behöver lite inspiration. Jag tipsade om en urduktig fotograf för ett tags sen på min blogg-kolla och dreggla;)
  Jättefina bröllopsbilder! Det är så man blir sugen på att gifta sig igen bara för att få chansen att ta nya lite coolare bilder. Jag är iofs jättenöjd med våra, som togs på innergården på Hallwyska palatset, men uppställningen var ganska traditionell.
  Hoppas att du har fått chansen att komma ut i solskenet med Nelson,
  kram Maria

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Hei :)Så vakre bilder du har her idag. Liker de industrilampene!
  Her skinner solen og det drypper fra taket. Sukk, det blir godt med vår;)
  Klem,Line

  SvaraRadera