söndag 2 augusti 2009

hemmaprojektJag håller på med en make-over av en Ikea möbel här hemma och idag har det kaklats :)
se mer här>>

I bakgrunden skymtar en del av vår nedre hall, den är rätt stor men väldigt tråkig. Hemma renoveringar har verkligen hamnat långt ner på listan efter man startat eget.. Men visst finns det många idéer för vad man skulle vilja göra om här hemma. Jag drömmer om en ny hall med nyputsade väggar (just nu är det trist vävtapet med bård, från förra ägarna) sen skulle jag vilja ha inbyggda garderober att dölja alla ytterkläder med och en make-over av trappen till ovanvåningen, slutligen massor av tavlor med svart-vita fotografier i som ett galleri och med snyggt infällda spots i taket osv.
Bilden av hur det skulle kunna bli är klar, men jag får nog drömma ett tag till - men någon dag, så ska väl det bli av också :)

tjingeling!

4 kommentarer:

 1. Hmmm, vad har du nu hittat på fröken fix där, följer med spänning:o)

  Kramar!
  Mia

  SvaraRadera
 2. Håller med hemmet hamnar tyvärr långt ner på listan....man kan längta till hösten och förhoppningsvis då har lite tid över till ens eget hem. Ser fram emot resultatet av ditt hemmafix! kram

  SvaraRadera
 3. Hej min kära vän. Länge sedan jag hälsade på dig och du får förlåta att jag varit så slö, Har haft fullt sjå med att göra egna inlägg och att resa runt.

  Spännande sak du håller på med. Jag undrar vad det månde bli? Din planering av hallen låter då super. Du får väl be lille maken om assistans.

  Jag ser att du blivit brunett, men jag gillar dig mycket bättre som blond. Det foto jag har av dig i min fotobok är så sött!!!

  Ha det gott kära vännen och stor kram.
  PS Hoppas att affärerna går bra!

  SvaraRadera
 4. Spännande projekt. Kul med renovering, men man får skynda långsamt. Långsamt går det här hemma också med renovering men desto roligare när man sätter igång igen.

  SvaraRadera