söndag 20 juli 2008

Rött

Jag tänker på färgen rött när man går in i augusti, detta måste ju ha att göra med kräftorna? Visst är det lite så att man kan förknippa ex veckodagar med en färg? För mig är torsdag typisk blå :) Hur ser era veckodagar ut?

Att jag gillar livbojar har nog märkts, här är några som finns på lager nu. Det går i släkten också, för längre fram tar jag in några nya tavelmotiv från kusinen Oscar Borgström, och det blir, just det - livbojar!

Självklart kommer det in massor av nya kuddar i höst

Dessa hittar du snart i butiken!


Nelson har semester och tar det som vanligt mest lugnt, maken slipar altangolv och jag jobbar på. Tack gulliga ni för härliga mail, blir så glad! Kul att ni är några som vill fortsätta följa i "medlems"-bloggen, och har du inte mailat din adress än så gör det nu, för antalet minskar. Blogspot har tyvärr satt en begränsning på antalet medlemmar när man har en stängd blogg.

Hoppas ni får en fin vecka
*kramar*
Magdalena

5 kommentarer:

 1. Hej Magdalena!
  Jag vill gärna fortsätta följa din blogg!
  Vilken adress ska jag lämna?
  ingrid@atmosphere.se eller ska det vara någon annan adress?
  Många sommarkramar,
  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Det blir jättebra så här, ordnar det och du är så välkommen att fortätta! :-D
  *kram*
  Magdalena

  SvaraRadera
 3. Urgulliga Nelson!!! Och dina bilder är så vackra, otroligt fina foton! Jättefin reklam i sista Lantliv med! Mycket lockade! Sommarhälsn fr Mari.

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Är det någon speciell adress, eller funkar marie_ther@hotmail.com?
  Har bara tittat in på en blixt visit bland alla fina bilder. Nelson är ju för härlig.

  Kram Marie i Skarpnäck

  SvaraRadera
 5. Det var i sista stund jag såg att du lägger ner din blogg .... menatt man kan komma in om man hamnar i "medlems"-bloggen. Jag har sänt ett mail till dig och hoppas på tur.

  Lycka till söta Magdalena med Par Courier i fortsättningen. Förstår att ditt företag tar all din tid - förutom maken och Nelson frståss. Sköt om dig och (förhoppningsvis) på återhörande. Kramis kramis

  SvaraRadera