fredag 16 maj 2008

Trevlig Helg!

var det fredag igen, det går så fort!Hur som helst, nu ska vi gotta oss åt att det är fredag! Och är du sugen på att spetsa till den lite extra classy i kväll, så läs mitt
Dry Martini inlägg från förra sommaren här!
...jo jag kan det där med drinkar, har ett förflutet som bartender en gång i tiden ;) Jag är till och med en *stolt* 2:a i något så festligt som Svenska Mästerskapen i att blanda just en sådan
(år 2000) Fast recept-minnet dalar fort i drinklistorna, nu är det mest rutiner som sitter kvar.

Många strängar på min lyra, kanske berättar mer nångång *blink*


Trevlig Helg på er alla!
/Magdalena

ps ishinken och lyktan på bilden, ja dom hittar du självklart i butiken
www.parcourrier.se

9 kommentarer:

 1. Fin-fina bilder som alltid!
  Slit inte ut dig nu med två jobb och så blir man ju så trött av allergi också. Ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera
 2. For en fantastisk kosleig blogg du har!

  Ha en deilig helg du med :-). Her i Norge skal vi feire 17 mai i morgen....mest sannsynlig i 4 grader og regn. Som vi gleder oss ;-)

  Torunn

  SvaraRadera
 3. Du har så mye flott i butikken din nå at jeg blir helt svimmel. Jeg ser og ser og kan nesten ikke få sett nok på de flotte sakene. Her er det nasjonaldagen i morra. HURRA!!! Så jeg baker kaker, boller og kuvert brød til den store guldmedalje. Ønsker deg en fin fin fredag. Sett deg ned å ta et glass vin. (det skal jeg ) O nyt kvelden og helgen. Masse gode klemmer fra Elin:O)

  SvaraRadera
 4. Du har så mye flott i butikken din nå at jeg blir helt svimmel. Jeg ser og ser og kan nesten ikke få sett nok på de flotte sakene. Her er det nasjonaldagen i morra. HURRA!!! Så jeg baker kaker, boller og kuvert brød til den store guldmedalje. Ønsker deg en fin fin fredag. Sett deg ned å ta et glass vin. (det skal jeg ) O nyt kvelden og helgen. Masse gode klemmer fra Elin:O)

  SvaraRadera
 5. Jättesygga bilder som vanligt Magdalena.
  Ha en bra helg och hälsa Nelson.
  Kram /Bitte

  SvaraRadera
 6. Hej Magdalena! Vet inte vad det är mned mig men jag hade totalt missat att du gett en award till mig nedan. Och ändå har jag varit inne och läst inlägget 15 maj osv. Anyway - tack snälla! Jätteglad blir jag! Stor kram!!!

  SvaraRadera
 7. Hej Magdalena,
  jättesnygga foton. Jag brukar kika in ofta och har nu äntligen vågat starta upp en egen blogg efter att ha läst massa bloggar i 1 år.

  Har redan haft över 100 besök och har därför en utlottning på min sida. Kika in - och trevlig helg!!

  Kram Lina
  C´est la vie

  SvaraRadera
 8. Hoppas du får en lugn o skön helg!

  Kram L

  SvaraRadera
 9. Vilka somriga bilder! Jättefina!

  SvaraRadera