söndag 17 februari 2008

Vad gör du på en söndag...

foto: Magdalena
Hoppas
alla har en härlig helg, själv fotograferar jag för fulla muggar! Igår togs det 400 bilder!! *puh* med paus för melodifestival! Åter igen, tack alla ni som är inne och hälsar på och skriver en hälsning, både
"nya och gamla " Det är så roligt att läsa! Jag är inne och smyger runt hos er med fast ska erkänna att jag är lite dålig på att lämna en hälsning själv, ska försöka bättra mig!

Hoppas på varmare väder, igår höll jag på att frysa fingertopparna av mig när jag fotade utomhus *hutter*

Må så gott!
Magdalena

15 kommentarer:

 1. Oj, då har du att göra. :-)

  Jag ska sy vimplar i mängder och försöka få plugga en stund i lugn och ro. (Och undvika att sjukna in i magsjuka - vi var´på släktmiddag igår och min mans svägerska låg hela kvällen inne på källartoaletten. Huaa!)

  Dags att starta upp dagen på riktigt känner jag, har varit en slumrig start här.

  Ha en skön söndag!

  Kram Bea

  SvaraRadera
 2. Stackars dina fingrar - 400 bilder - utomhus! Du har väl såna där vantar utan fingertoppar. Det är jättebra när man fotar utomhus. Jag har dem under vanliga handskar.
  Här är iskallt och blåsigt. så jag är glad att jag var ute hela dagen igår och njöt av solen.
  Kram Randi

  SvaraRadera
 3. Ser att du jobbar på och sliter för fullt. Tittar in och kramar om

  SvaraRadera
 4. halloj! 400 foton, vad spännande det ska bli att se din webshop! idag skall det målas, bytt rum med sonen och vi har en raketbård, det går inte för sig. kramentill dig!
  lotten

  SvaraRadera
 5. oj, 400 bider, det var inte illa ! själv är man glad om man får med kameran när man ska på fest eller dylikt ;-) trevlig söndag! /Annelie

  SvaraRadera
 6. Ojsan 400 bilder,litt av en jobb. Er innom og tittar på din blogg titt og ofte ,synes den er kjempe fin. Får masse ideer, til min butikk.
  Ha en trivelig aften.

  SvaraRadera
 7. Oj, här fanns massa fina ispirationsbilder. Vilken härlig blogg, hittade hit tack vare spets & snor. Här tittar jag in snart igen. Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Oj, 400!! Det var inte illa! Vacker bild du visar, lyktan är ju underbar.. kram!

  SvaraRadera
 9. Det skall bli så spännande att se web-shopen. Och att handla förstås. Av de bilder du visat att döma verkar den bli helt underbar.

  SvaraRadera
 10. Söndagen har ägnats åt målande va panel på dotterns rum och ett läkarbesök med febriga och hostiga barn....sonen har krupphosta och behövde inhaleras för att hjälpa till med andningen....

  Är så spänd på din butik, du visar ju den ena gobiten efter den andra! Kram!

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig blogg du har...tala om snygg och inspirerande! Hit kommer jag tillbaka och du är förstås välkommen till mig!

  Kram Annie

  SvaraRadera
 12. Godmorgon!
  Söndagen var lugn och skön. Efter en lång promenad gjorde jag ett videhjärta som nu hänger på dörren och hälsar vänner och våren välkommen. Snart är det vår!
  I källaren börjar förvaringen till barnens kläder bli klar. Härligt! Nu är allt färdigt så när som på att ett par strykningar färg saknas och sedan ska några små LED-lampor monteras. Vad jag längtar tills vi kan kånka upp den färdiga förvaringen och sortera in barnkläderna!

  Önskar Dig en skön vecka gör Karin i Körsbärsgården.

  SvaraRadera
 13. Så spennende, er ikke lenge til nå....Flotte tepper og lykt...helt i min smak dette...gleder meg!

  SvaraRadera
 14. Vilken härlig blogg du har, fina bilder. Själv så är jag och kameran mest ovänner,:). Väntar på att en kamera, som kan läsa mina tankar om hur bilden skall bli, skall tillverkas. Ha det bra och hopas dina fingarar blivit varma!
  Cathrine

  SvaraRadera
 15. Tack för en helt otroligt bra sida, vacker o inspirerande..kul me alla butikstips!!lycka till me butiken!!
  mvh Elizabetth

  SvaraRadera