torsdag 13 september 2007

Kommande butiker framför kameran...


DIS, Humlegårdsgatan 19



koffert, Humlegårdsgatan 11

Ambiance, Bryggargatan 6B



HEMTREVLIGT,
Upplandsgatan 43



Hans Mikaels mörka butiken, Humlegårdsgatan 20


Hans Mikaels ljusa butiken, Humlegårdsgatan 19



Old Touch, Upplandsgatan 43


Med dessa bilder vill jag önska alla en riktigt trevlig helg, jag tar en liten paus från bloggen under några dagar för att hinna med annat. Men detta är vad komma skall plus några till!
Har du missat några inlägg så scrolla vidare neråt eller gå in i Arkivet, där hittar du bland annat Årstiden, Escape och NEWPORT .
För er som undrar vad mina egna påhitt tagit vägen så hinner jag ärligt talat inte med pysslet så mycket just nu *skratt* men det kommer tillbaka! Har ju lovat flera drinktips och kanske får ni även kika in i ett nytt rum hemma hos mig, vem vet ;)
Må bäst
Magdalena

9 kommentarer:

  1. Till Upplandsgatan styr jag mina steg på nästa Stockholmstripp!! DE andra butikerna hann jag med sist....Ha en bra helg! Kram!

    SvaraRadera
  2. Godmorgon!

    Blir så sugen ta en tur till Stockholm. Du har ju lagt upp en toppenguide för alla inredningsintresserade, bara att söka sig fram till adresserna och kliva in! Igår ringde en vän till min sambo och undrade när vi skulle komma. Hoppas vi kan ta en tur snart!

    I morgon ser jag fram emot att åka och hämta ett Blocketfynd. Två antika smides- sänggavlar. Så fina! Vet inte riktigt vad jag ska göra med dem, men de kommer att bli fina var än de hamnar. Kanske en dagbädd på balkongen av den ena och en "blomstersäng" av den andra? Ja, vi får se vad det blir, just nu är jag bara så lycklig att få köpa dem! :)

    Önskar Dig en skön helg och tackar ännu en gång för "Stockholmsguiden"!
    Kram från Karin.

    SvaraRadera
  3. Ha, ha, nej jag förstår du varken hinner med pyssel el drinkar just nu som du ligger i med kameran! Men vi måste ha gått hack i häl ; ) Kan inte låta bli att bli full i skratt, vi har valt ut många liknade butiker men det gör ju inget, vi gillar dem ju allihopa! Och du har tagit såna jättefina bilder, ber du om lov el smygfotar du? Jag har inte orkat ta en bild inomhus denna gång, har bara fotat snabba bilder fr utsidan så det är kul du visar insidan också!
    Flera drinktips ser jag fram emot sedan, ha en jättebra helg o tack för titten av dina vackra bilder! Krassliga hälsn fr Mari.

    SvaraRadera
  4. Hej Mari!
    Jag frågar alltid först om jag får fota. Dessutom meddelar jag även butikerna när jag lägger upp dom på nätet så att dom vet. Och har hitills fått väldigt positiv respons tillbaka :)
    Kram och krya på "oss"
    Magdalena

    SvaraRadera
  5. Hej Karin-Kärsbärsgården :)
    Länge sen jag hörde av dig och kul att du tittar in som vanligt! Hoppas allt är bra med dig och att du får en bra helg, dina blocket-fynd blir jag nyfiken på vore skoj att få se!
    Kram
    Magdalena

    SvaraRadera
  6. Oj! Vad mycket härligt du bjuder på . Skulle vilja åka på stört men skulle nog behöva lite pengar först för det skulle säkert gå åt en hel massa. // Maria

    SvaraRadera
  7. Vad härligt! Önskar dig en skön bloggpaus!

    SvaraRadera
  8. Oh, jag bara är helt kär i din blogg.
    Alla dina tips om roliga affärer, dina underbara bilder från ditt vackra hem...fortsätt! Jag tänker hänga med:)

    Mvh // Dunda

    SvaraRadera
  9. nej nu måste jag boka tågbiljett till stockholm... men det får bli till jul! Tack för inspiratíonen! och välkommen in till mig!

    SvaraRadera