torsdag 6 september 2007

Mot nya mål...

Idag tog jag med mig digitalkameran till stan och averkade runt 300 foton! Så nu vill jag visa er lite om vad som kommer att hända i bloggen den närmsta tiden...


Casa Cor håller som bäst på med sin utställning i Stockholm, följ med mig in när jag väljer ut mina favoritrum... och dom lite "konst-igare" rummen...


Jerner Antik på Upplandsgatan är en riktig skatt för ögat, missa inte bilderna senare...Nya härliga bilder från en av mina absoluta favoritbutiker New Port...


Två Sekler på Odengatan figurerar ofta som inköpstips i inredningstidningar, se varför...


Evensen´s Antik för alla oss som inte har tillgång till härliga auktionsmarknader, här är antikaffären ni ska besöka!...och sist men inte minst, drömfabriken för tvålarna, ett måste för ditt badrum!
Missa inte allt detta!


Som bloggare lägger man ner en otrolig tid på detta, så det är ju en förutsättning att man tycker det här är to-die-for! Många timmar per kväll blir det med bloggen, medans tvättmaskinen går, middag skall lagas, hunden skall rastas och till det ett heltidsjobb osv, förstår inte hur ni med barn hinner - eloge till er! Bara att hantera hundratals foton i olika mappar och välja ut vilka man ska lägga ut på nätet tar mesta tiden, att komma på vad man ska skriva om tar en hel del "dagdrömmeri" och att sen förverkliga sina idéer för att sen göra något av det, och att hinna med att besöka alla andras bloggar, ja ni kanske börjar förstå...ibland är det torka och behövs en paus, och ibland svämmar det över av idéer.

Vi som gör bloggar vet vad det innebär och det som gör oss lyckligast är att ha besökare, det är våran lön - det är det som gör det roligt! Stort tack till alla ni som besöker min sida och skriver kommentarer ibland, det är så roligt för mig att läsa att ni finns där ute!

Vill ni hjälpa mig att få fler besökare? Mot nya mål är att jag vill få fler besökare och det är bara ni där ute som kan hjälpa mig med det, vill ni?
Sprid vidare min blogg och länka gärna till mig, jag skulle bli så glad!


Massor av goa hälsningar
Magdalena :)


6 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag länkar gärna till dig...Jag besöker din sida ofta (läs nästan varje dag).
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Godmorgon Magdalena!
  Jag tycker att Din blogg är väldigt fin och välgjord och hjälper Dig gärna att få fler besökare om jag kan! Du delar med Dig så mycket fint och att Du lägger ner mycket tid på Din blogg syns verkligen. Tack för alla tips och bilder!

  Trevlig helg! Kram från Karin.

  SvaraRadera
 3. Du visar massor av fint som man vill kika på! Mitt tips till dig är att kommentera på många andras sidor och att fylla på med nya inlägg ofta! Jag passerade igår 10000 strecket efter bara 38 dagar, är så tacksam och samtidigt förvånad över nätets spridning! Hit kommer jag iallafall igen! Kram!

  SvaraRadera
 4. Ser framemot att se fler bilder från din runda!
  Vad fin tavlor din kusin gör.
  Själv tillverkar jag ett och annat i samma tema.
  Ha, en trevlig helg.
  /S

  SvaraRadera
 5. Hi, hi, länka dig? Det var lustigt nog just det jag gjorde!! Och tack för alla nya shoppingtips, jättekul! Ser att du också gjort reklam för Evensens : ) Och att du hade med Lush, en stor favorit! Det är tydligen shoppingtema som gäller just nu... men jättekul med alla tips man får! Jo, vi bloggare har ett halvtidsjobb här, vad alla butiker ska gnugga händerna för all gratisreklam de får... ha en mysig helg!!! Mari.

  SvaraRadera
 6. Du är väldigt duktig med kameran! Knäpper jättefina bilder :) Själv slänger jag alla bilder i EN mapp, du kan ju tänka dig hur besvärligt det är att hitta RÄTT bild då :D Jag har tänkt tanken på att sortera i olika mappar men från tanke till handling... Jag hör av mig när jag åker norrut, det där med vin och choklad lät gott ;)
  Kram Karin

  SvaraRadera