måndag 17 september 2007

Närbild OLD TOUCH

Den här helt fascinerande butiken ligger som några andra guldkorn på Upplandsgatan (43) i Stockholm. Om man gillar gamla ting och små fynd är detta butiken för dig!


på Old Touch hittar du spets - fest och 1800-tals kläder - smycken - handarbeten
möbler - och kuriosakanske även mannen i "huset" skulle uppskatta lite old touch?små söta bakformar och antika konserver/burkar


här får ni en känsla av hur det ser ut i butiken, det finns så galet mycket att välja bland! Det är som att kliva in i en bortglömd vind :)jag älskar och samlar på just sånt här glas i alla former och storlekar, och här kan man fynda utan att ruinera sig....har man inga gamla släktingar på foton så kan man ju alltid köpa sig lite nya, och här kan du ju välja själv hur du vill att dom ska se ut! himla behändligt :)


vill du läsa tidningarna som man idag bara finner i småbitar bakom tapeterna vid renoveringarna, här finns dom att köpa hela!


vackert glas igen


spets spets spets
1800 - 1900-tals kläder och skor, även för uthyrning! om du blir bjuden till kostymfest :)Tack Birgitta på Old Touch!
http://www.oldtouch.se/


Nästa butikstips tänkte jag att vi ska förflytta oss lite fram i tiden och hälsa på i affären DISHumlegårdsgatan, så jag hoppas ni tittar in igen.
Kram på er!
Magdalena

8 kommentarer:

 1. Vilka ambitiösa och fina inlägg du gör med så många härliga bilder. Jätteroligt att se. Jag bor också i Stockholm men tycker ändå det är jättekul att bli påmind om de spännande butiker som finns här.

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart repotage om Old Touch. Tack så mycket! Old Touch kommer absolut att besökas när jag reser till Stockholm i nov.

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken butik! Är på jakt efter plåtbrukar! Nu vet jag vart jag ska!

  SvaraRadera
 4. Godmorgon Magdalena!
  Oj,vilken butik! Känns lite som Mormors vind gjorde då man var liten. Den var spännande som en outforskad skattkista. Alltid nya saker att upptäcka.

  Önskar Dig en skön dag!
  Kram från Karin i Körsbärsgården, där vi haft frost i natt och det är alldeles vitt ute. Vintern är i antågande...

  SvaraRadera
 5. Åhh tack för den underbara visningen !Jag sitter som klistrad här vid skärmen..suck...nästa gång vi far till S-holm så måste jag ju bara ta mig dit , ser ju att dom har massor av fint !
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilka fina inlägg du gör, hit kommer jag gärna tillbaka! Fortsätt att blanda, det är kul! Kram

  SvaraRadera
 7. Riktigt intressant affär! :)
  Och jag skulle verkligen vilja besöka den och ta en ordentligt titt, MEN nu e det så att jag bor i Trelleborg..:/ Och det blir lite klurigt det att affärn ligger så högt upp.Finns det nån chans att den ligger i Malmö kanske?

  SvaraRadera