fredag 8 mars 2013

bon week-end!


Nytagen bild från Montmartre i går kväll..
Mår ni bra? :-) Här i Paris kan våren inte riktigt bestämma sig om den ska sätta i gång eller inte, ena dagen är det +12 och sol men nu till helgen blir det regn och temparaturen faller tll +2 igen. Så vårjacka ena dagen och vinterjackan nästa..
Annars har det väl inte hänt så mycket, skolan tar otroligt mycket tid och hjärnan känns som en enda stor gryta av information som inte riktigt hinner ta till sig allt, puh! Det är ett otroligt tempo på universitetet! tufft men kul :-)
Jag försöker jobba på den nya hemsidan, men tiden räcker inte riktigt till.. Men så småningom ska den bli klar så att man kan beställa nya prints av mig :-)


Sen börjar lite andra projekt komma i gång, dels 2 nya återförsäljare av mina bilder på G både en i Sverige och en utomlands med begränsat och utvalda motiv, vilket är jättekul! att mina bilder uppskattas och att fler och fler upptäcker de olika möjligheterna som finns :-) Sen kan man även anlita mig för olika frilansuppdrag i Paris, det kan vara allt från privata plåtningar, till reportagebilder (vilket jag gjorde ett i helgen) bröllop, förlovning(!) mm! Så vet ni någon som behöver en fotograf i Paris, är det bara att kontakta mig: info@mmphotoart.se

 Mitt drömprojekt om en tjock härlig coffee-tablebok i bildversion om Paris ligger på is då inga av de Svenska förlagen jag var i kontakt med i höstas nappade på idén tyvärr. Det ska tydligen baaaara vara mat och trädgårdsböcker på marknaden..
 Men ni känner väl mig ;-) jag är ju inte den som brukar ge upp mina drömmar ;-) Det finns ju några utländska förlag att kontakta.. men just nu finns inte den tiden dessvärre, kanske någon gång i framtiden att jag kan lyckas övertala ett förlag om att en sådan bok skulle uppskattas, vad tror ni? skulle du köpa den?

ps, fråga! går det att kommentera på min blogg? fick en fråga via mail att den funktionen inte fungerade? Men så vitt jag kan se ska det gå? Hojta till annars via mail så får jag kolla upp det. 

Bonne soirée från Paris!


7 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Jag skulle absolut vilja köpa en bok med så vackra bilder. Finns det möjlighet att köpa dina bilder någonstan nu? Apropå vädret så har vi kallt men soligt här hemma också. Lite roligare att vara i ett kyligt Paris än kyla på hemmaplan eller hur?
  Trevlig helg!
  Maud

  SvaraRadera
 2. Skulle köpa direkt. Nu är ju London min favorit stad men med dina bilder kanske jag blir omvänd. Har tänkt att du borde göra precis en sån här fotobok. Attan att ingen nappat än men ge inte upp, snart kommer förlagen böna och be om att få ge ut den!
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Tur det att det tar lite tid..jag har fortfarande inte kunnat bestämma mig vad jag vill ha här på väggarna..Den där önskade vårbilden kanske ;)
  Kram: Maja

  SvaraRadera
 4. Hallå där!!! Gôtt att få ett livstecken från dig!!! Förstår att skolan tar all Din kraft, men lite häftigt är det väl att säga att man läser på Sorbonne (eller hur det stavas) Hur gillar Nelson Paris då? vackra bilder, ser fram emot när hemsidan blir klar. / Vårvinter-hälsningar från Agneta i Karlstad

  SvaraRadera
 5. Jag skulle utan tvekan köpa en sån bok om Paris! Hoppas nåt förlag nappar! /Marléne

  SvaraRadera
 6. Varför då inte sälja in en om paris gömda trädgårdar? eller en om restauranginredning (i Paris) Paris vackra cafeer (och slänga in lite kaffedrinkar och macaroner) Jag är seriös trädgårdsnörd och köper typ alla trädgårdsböcker jag ser (som inte handliar om inneväxter) och det som finns för mycket av är närbilder, alldeles för lite vyer. Klematis förlag med claus dalby har många beröringspunkter med det du pysslat med tidigare. Annars är nog USA stället för att sälja in en ren parisbok.

  SvaraRadera
 7. Den boken skulle jag köpa direkt! Magiska bilder!

  SvaraRadera