torsdag 29 november 2012

Nya utmaningar i livet..(!)

 En del av er känner redan till det, andra kanske har anat men för många kanske det kommer som något helt nytt..
 Jag har sedan än längre tid tillbaka tagit beslutet att sälja mitt företag och webbutik Par Courrier och det finns flera anledningar, men den starkaste är för att jag tagit det ännu större beslutet, en riktig utmaning...

..jag flyttar till Paris!! 
från och med slutet av  januari 2013 på prov åtminstone för ett år, men förhoppningsvis för en längre tid en så :-) 

därför är...
 Webbutiken Par Courrier till salu!

Om du har haft drömmar och planer om att starta upp en inredningsbutik på nätet, finns nu en omtyckt, inarbetad och färdig webbutik att ta över. Naturligtvis skulle jag bli väldigt glad om rätt person/er som tror på att utveckla Par Courrier och som har ett brinnande intresse för inredning, som kanske vill förnya konceptet, att forma det vidare med fria händer men ändå förvalta det jag byggt upp under 5 års tid vill ta över företaget och webbutiken och kanske även öppna upp en Par Courrierbutik i en annan stad eller land?

Med anledning av min Parisflytt stänger jag därför ner den fysiska butiken i Stockholm till årsskiftet och kommer att ha TOTAL UTFÖRSÄLJNING på befintligt lager, butiksinredning och sortiment med start lördag den 1 december.  
Allt i butiken ska bort, så kom hit och fynda unika varor till nedsatta priser!  
samt butiksinredning som kan passa i många olika typer av verksamheter, som café, klädbutik eller annan inredningsbutik.
 Jag kommer inte ha möjligheten att ha utförsäljning på webbutiken under denna tid, så utförsäljningen gäller endast i den fysiska butiken i Stockholm. 

Vid intresse av att köpa Par Courrier webbutik, varumärke och företagsnamn med ett stort inarbetat kundregister över hela Sverige, med etablerade kontakter och unika leverantörer i Europa som exempelvis i Frankrike, Belgien, Holland.

Webbutiken kan drivas hemifrån om man vill (det var så jag började) oavsett var i Sverige du bor eller verkar, eller i annat land! 
Prospekt och mer information lämnas endast till seriösa spekulanter. Pris 190.000kr eller bud. Överlåtelse omgående, dock senast 11 januari 2013. Självklart kommer jag finnas till hands för en bra och smidig övergång.


Denna information går nu ut till 5000 prenumeranter och 1837 facebookfans över hela Sverige, kanske finns nästa ägare till Par Courrier bland er..
Varmaste hälsningar, Magdalena - på väg mot nya äventyr!

Total utförsäljning på Par Courrier, Karlbergsvägen 36 Stockholm med start 1 december!

Bättre julshopping än så blir det ju inte ;-)

29 kommentarer:

 1. Jag önskar dig all lycka till i framtiden i ditt "nya" land och säkerligen med nya projekt !!
  Monica i Rom

  SvaraRadera
 2. Åh wow, en flytt till underbara Paris!!!! Jag önskar dig allt gott och stort lycka till :) Jag hoppas vi kan fortsätta följa dig via bloggen även i Paris ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart ni ska få hänga med i Paris via min blogg, förhoppningsvis blir bloggen både roligare och mer personligare framöver ;-)
   kram på dig!

   Radera
 3. Vad härligt! All lycka till dig...

  SvaraRadera
 4. Vad härligt! All lycka till dig...

  SvaraRadera
 5. Så spännande, Magdalena!
  Önskar dig all lycka till i dina nya utmaningar!

  Vi kommer att sakna dig här hemma i Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!♥ och jag kommer att finnas kvar i bloggsfären, så kan ni följa mina utmaningar och vardag i Paris sen :-)

   Radera
 6. Oj, vad spännande!! Kul för dig!

  Jag önskar dig all lycka till i framtiden och hoppas kunna njuta av dina fina bilder på bloggen (förutom de jag har på väggen..)

  Är butiken öppen idag, fredag?

  Med vänlig hälsning,
  Helena

  SvaraRadera
 7. Varmt lycka till Magdalena! kram Maria/Hem och Lycka, Ellis Corner

  SvaraRadera
 8. Grattis & Lycka till :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 9. Finaste Magdalena!

  Jag får gåshud (på ett bra sätt, hihi) av att höra om ditt nya spännande äventyr..! Stort lycka till med ditt nya liv i en av världens underbaraste städer!!!

  Kommer givetvis att hänga med på bloggen även i fortsättningen...så himla kul!!!

  Största kramen
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Mia ♥ Ni är så många som hängt med så länge på denna blogg och mina projekt, så kul att ni fortfarande är det :-) Kram!

   Radera
 10. Ja, nu kom det, beskedet som har "legat i luften".....

  Du är en mycket strong kvinna Magdalena som förverkligar dina drömmar. Det är inte många som har kraft till det.
  Känns tråkigt att inte få komma till Din butik i helgen, det skulle allt vara bra "häftigt" det( Har planerat ett besök i början av februari, men då finns det väl ingen butik kvar..) Vad jag förstår så fortsätter du din blogg, och det ska bli kul att följa Dig i Ditt Paris. Lycka till med Ditt Pariserliv Magdalena!! God bless you! / Många kramar från Agneta i Karlstad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Agneta!♥ alla är starka på sitt sätt, men även jag har mina svaga sidor ;-) det kommer bli en stor utmaning verkligen! Kul att du vill följa mina nya äventyr :-) Stor kram!

   Radera
 11. Hej Magdalena!

  Tänk vilka vändningar livet kan ta på några år, vilka utmaningar man ställs inför och vilka val man har att göra! Det har varit så roligt, intressant och spännande att följa Din blogg under dessa år, och jag ser fram emot fortsättningen. Önskar Dig all lycka i Paris och hoppas livet kommer att bjuda på många spännande utmaningar och trevligheter framöver, jag är säker på att Du lyckas med det Du företar Dig!

  Önskar Dig en skön adventstid och stort lycka till vidare i livet, Magdalena!

  Stor kram från Karin
  ...som undrar om Du finns på Instagram? Jag finns på 79392 om Du vill och har tid att hälsa på i Körsbärsgården.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste ♥ Ni är så många som hängt med så länge på denna blogg och mina projekt, och du är verkligen en av dom!! så kul att du och många andra fortfarande är det :-) Ja vilka vändningar livet kan ta! Jag finns inte på Instagram, inte än i allafall.. Stor Kram! ♥♥♥

   Radera
 12. Oj vad spännande! Stort LYCKA TILL både med försäljningen av Par Courrier och flytten till Paris!!!
  Hoppas kunna följa din blogg i fortsättningen också!

  Kram Sabina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sabina! :-) Självklart kommer jag blogga från Paris, det kommer handla om allt från min "resa" dit, boende, vad jag kommer att göra där, min vardag, hur man tar sig fram som utlänning i en "ny" stad och land, hur man fixar allt från bankkonto till lägenhet, studier osv osv..
   Det kan nog bli kul för många att ta del av hoppas jag och kanske inspirera! :-) Stor kram ♥♥

   Radera
 13. Så spännande! Önskar dig stort lycka till med allt!

  SvaraRadera
 14. Vad spännande! Synd bara att jag aldrig fick tillfälle att besöka din butik annat än på nätet där jag handlat många gånger. Nu är två av mina favoritbutiker nedlagda, först Hans Mikaels och nu din butik (ja i sin nuvarande form i alla fall).

  Men det är bra att byta inriktning när man känner att man behöver nya utmaningar.

  Det ska bli roligt att även fortsättningsvis följa dig på din blogg med allt nytt du företar dig i Paris och få ta del av fina inspirerande bilder. Perfekt miljö för din blogg, det kommer att bli sååå bra, det är jag säker på.

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för dina ord :-)Det kommer bli en spännande utmaning och säkert mycket att blogga om framöver! Just nu är det glest mellan inläggen, har lite för mycket om och kring mig, men sen kommer bloggen igång igen :-)
   Kram och God Jul!♥

   Radera
 15. Vad spännande framtid du har... =)
  Det ska bli kul att följa dig och få veta hur det går...
  Jag hoppas att den som tar över,är lika duktig på det som du var...
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, och jag tror att Par Courrier kommer att komma i rätta händer ♥ Inom kort får ni veta mer.. ;-)

   Radera
 16. Oj vad spännande!! Lyckatillkramar :)

  //Lina, butik C'est la vie

  SvaraRadera
 17. Wahooo.
  Thanks for this beautifull pictures !

  SvaraRadera