tisdag 3 april 2012

för 2 år sedan..


efter & före..
Nu har det gått två år sedan jag fick nycklarna till lokalen i Vasastan, åter igen- tiden går så fort! Här kommer lite tillbakablickar bakom kulisserna :-)1 april 2010


Gräsliga lysrör i taket, som revs ned på studs! och väggar målas vita. Lokalen är inte stor, ca 50kvm men det ryms väldigt mycket i den kan jag lova ;-)2 april 2010
Lysrören är puts väck! och världens bästa Lasse satte igång med målning av taket
. Kan VARMT rekommendera Lars Lindgrens Måleri i Sthlm om ni vill ha proffshjälp med allt inom måleri, i mitt fall behövde jag verkligen hjälp med takmålningen med  4,30 i takhöjd och bråttom!före..
efter..

 
Hela lokalen totalrenoverades under 2 veckor med hjälp av mina underbara vänner!!


3 & 4 april 2010
Väggarna börjar bli färdigmålade. Jessica och jag sätter igång att kakla en vägg. Mia kommer förbi och hugger in på en pensel! Påskafton firas med pizza och vin i renoveringsröran :-)


..och så här blev resultatet..

 ..efter..


Sen blev det dax att montera kassadisken..

 

 ..efter.. (2010)

 
 Dessa hyllor har jag inte kvar idag.

 
 

7- 10 april 2010
Hyllor sätts på plats, kassadisken anländer som mina underbara grannar Nilla & Björn hjälper till att montera ihop. Diverse leveranser börjar komma in och vi börjar köra e-butikslagret till Karlbergsvägen 36.Innan man riktigt kommit igång saknas det förstås en massa butiksinredning, men så här såg det ut några dagar innan öppning, såklart en massa klockor för att fylla ut en väldigt stor vägg, men denna klockvägg är sedan länge borta och så här ser det ut idag.. 

16-17 april 2010
Det börjar ta form och den 18 april 2010 öppnade jag upp butiken på Karlbergsvägen 36 :-)
E-butiken 4 år och butiken i Stockholm 2 år!


Hur butiken ser ut idag, kan du se här>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar