onsdag 5 januari 2011

God fortsättning på det nya året!

Hej på er!!

Nytt år, 2011- det känns jättebra! Hur mår ni? Hoppas alla haft en härlig julledighet, och är laddade med ny kraft och energi för ett nytt år :-) Här ligger världens bästa Nelson och njuter av den nya mattan som är inköpt på Ikea . (Ni får ursäkta ev bildkvalité i detta inlägg då allt är fotat med mobilkameran...men det går ju så mycket snabbare)

Så vad har jag pysslat med som aldrig bloggar nuförtiden..
Jo jag har förstås försökt att komma i ordning i mitt nya hem, det tar ju sin tid. Men ommålat sovrum och en tavelvägg med egna fotografier från diverse resor, samt en julklapp till mig själv, en ny VIT dammsugare har bland annat kommit på plats. När det fina vårljuset och fotolusten kommer tillbaka lovar jag mer inredningsbilder.

Dagens bild:
Nu måste jag passa på att presentera er för Jessica! Hon kommer att arbeta med mig till och från på Par Courrier, så det kan vara Jessica ni möter i butiken eller pratar med via telefon och mail ibland. Jessica har även ett eget nystartat företag och kan anlitas för jobb inom grafisk formgivning som ex visitkort, logotyper, flyers mm
. Jessica kommer att kombinera sitt eget företag inom grafisk design och samtidigt även jobba med mig och butiken. Utan hennes hjälp under hösten 2010 hade mycket varit omöjligt. Vi har känt varann sedan 1998 dvs i 12 år och Jessica är verkligen en klippa, driftig som få men framförallt en fantastisk vän! Mer info om hennes företag kommer längre fram!

Par Courrier har funnits med i diverse tidningar under hösten, både med köptips och annonser, men jag har inte hunnit visa något av det. Kanske ni har sett något jag själv har missat?
I senaste numret av Allt i Hemmet (ute nu) kan ni se några produkter från butiken, bland annat dessa vackra konsoler som upp och nedvänt kan användas som bokstöd istället! Finns ej i web-butiken än, men kontakta mig vid intresse! Pris 419kr/st.


Sedan lånade även Allt i Hemmet mina vitmålade flaskor, jag har visat dem förr i ett inlägg från 2009>>

Jag använder dessa vitmålade flaskor som rekvisita vid foto och styling, och det är hur enkelt som helst att göra själv! Förena nytta med nöje, köp en flaska vin och njut av den :-) Sedan blötlägger ni den i varmt vatten i ca ett dygn och tar bort etiketten, vissa etiketter sitter extra hårt och då kan Svinto/ståull hjälpa till! Sedan använder ni min absoluta favorit målarfärg (!) Häftgrund som fäster på allt! Jag har penslat dessa flaskor i 2 lager. Det ser ut som keramik nästan, blir hur fint som helst! Vill ni ha just de flaskor på bilden ovan, som även har en vacker form och en gravyr, så ska ni köpa vinet som heter JP Chenet (bilden)


En hörna i butiken, ibland ser det mer ut som en antikaffär som "gud" glömde ;-) men det är väl det som är charmen! Syns och hörs snart igen och en riktigt trevlig helg till er alla!

/Magdalena

7 kommentarer:

 1. Vilken vacker blogg du har - massor med inspiration! Tack för några timmars fantastiska bilder.
  Mvh Karoleen

  SvaraRadera
 2. godt å se deg igjen,håper på mye inspirasjon i 2011!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning Magdalena!

  Snart ska jag ta mig i kragen och komma förbi och hälsa på. Kan du inte visa lite mer bilder från butiken när du hinner, så himla kul att se och blir lika inspirerad varje gång.

  Är förresten på jakt efter en stor svart bordslampa med plåtskärm från PB Home som påminner om TineK, är det nåt som du har möjlighet att ta hem? Hittar den dock inte på deras hemsida, så jag vet inte om den finns kvar? Kan du hitta den i katalogen?
  Du kan se den under andra inlägget 30 aug under den här länken
  http://blogg.addsimplicity.se/category/hemma-hos/

  Har förstått att du haft en tuff höst, och har tänkt på dig.
  Nu kan det bara bli bättre.

  Många kramar till dig
  Mia

  SvaraRadera
 4. Hej !!
  Gott nytt år,på dig !!
  Nytt år,nytt liv...
  Kul att ha dig tillbaka.
  Fantastiska bilder som vanligt,ljust eller mörkt , få kan skapa stämning med sina bilder som du,till och med helsnyggt med dammsugaren framme !!
  Kram,
  Monica

  SvaraRadera
 5. I'm an interior designer from Melbourne, Australia - I loved your blog, I found it very inspiring. This is all new to me but I have just set up my own blog
  scrapbook-melissah.blogspot.com
  You may like to check it out because I had so much fun doing it. It's got a bit of everything fashion, interiors, food, travel spots - hopefully you will find something in there that you like.
  Thanks for providing me with such great entertainment!
  Cheers
  Melissah

  SvaraRadera
 6. Kul tips med flaskmålnming, det ska jag prova.

  kram F

  SvaraRadera
 7. jag lånade lite bilder av dig o gjorde ett eget inlägg med länk till dig, hoppas det är OK annars får du säga till så tar jag bort det! :) kram

  SvaraRadera