onsdag 27 oktober 2010

förändring..

Ni är verkligen fantastiska! som fortfarande besöker min blogg trots detta långa uppehåll och få uppdateringar. Det gör mig så otroligt glad ska ni veta, att ni har ett sådant tålamod och nyfikenhet att hänga kvar :-)
Det har hänt mycket sedan sist och jag ska försöka att uppdatera er inom kort, men jag kan avslöja att i butiken i Stockholm händer det saker hela tiden och det ramlar in nya leveranser varje vecka! Det börjar bli riktigt trångt och hade det inte varit för min nuvarande praktikant Elin som varit en fantastisk hjälp så hade jag snubblat över kartongerna för att ta mig in i butiken och mer är på väg! :-)

Tyvärr hinner jag inte fotografera alla nyheter som kommit in under hösten riktigt än och uppdatera e-butiken och av den anledningen så kommer e-butiken tyvärr efter just nu vilket är väldigt tråkigt, även för många av er som jag vet väntar på nyheter ifrån Par Courrier web-butik.

E-butiken är mitt hjärta och grunden till mitt företag, men tar mer tid och arbete än vad man kanske tror, Jag behöver komma i kapp och i takt vilket jag kommer att göra inom kort med en kollega i butiken! från och med årsskiftet, vem det är berättar jag mer om längre fram .. :-)
2011 kommer e-butiken tillbaka starkare än förut ;-)
that´s a promise!


Jag hoppas hinna att uppdatera e-butiken någorlunda under November, men vågar inte lova något eftersom jag aldrig vill göra något "halvdant" Mitt bästa tips är att besöka butiken i Stockholm om möjlighet finns!


I slutet av november/ början av december blir det glöggmingel i butiken på Karlbergsvägen 36 , Alla är hjärtligt välkomna men du behöver anmäla dig i förväg :-) Jag återkommer om datum! vill du vara med och mingla med en näve pepparkakor och en värmande glögg i en mysig Par Courrier-miljö denna kommande glöggkväll eller anmäla dig till andra kommande kundkvällar så skicka mig ett mail till: info@parcourrier.se, märk mailet kundkväll!


Tack igen för att just Du hälsar på här, det gör mig så varm i hjärtat!
Ett extra varmt tack till alla er som lämnat så varma hälsningar via bloggkommentarer och mail under dessa veckor och månader, det har betytt mycket för mig!
//Magdalena :-)

*bilden: halsbandet har jag köpt till mig själv och betyder för mig..- början på något nytt...* Märke Perla.*


2 kommentarer:

 1. Hej !!
  Härligt att ha dig tillbaka !!!!
  Låter som om du är ganska så starkt på gång,det är bra !!
  Hade jättegärna kommit på pepparkake-partaj, hade nästan en Sverige-resa inbokad, men det går fler tåg...eller flyg,kanske jag ska säga i mitt fall !!
  Ha det så gott och " take your time "......vi är alla kvar här för både du och din blogg är speciella ....
  Kram,Monica

  SvaraRadera
 2. Klart vi är kvar här för dig och din blogg. DU är ju min första bloggvän och mentor i bloggandet.
  Klart jag skall försöka komma på pepparkaks mingel i din butik.
  Kramar:)

  SvaraRadera