tisdag 2 juni 2009

favoriter i reprisfoto: Magdalena
Jag fick för några veckor sedan en förfrågan ifrån en frilansjournalist om en bild som skulle representera butiken för en kommande köpguide om e-butiker..
Hjälp! tänkte jag, jag har ju så många bilder, hur skulle jag kunna välja bland alla tusentals bilder som man tagit under ett och ett halvt år nu? Vilken bild skulle ge känslan för hela butiken..?foto: Magdalena
Tur att man sorterar i mappar säger jag bara (!) och att man lägger över dom på en extern hårddisk. Men medans jag gick igenom väldigt många bilder och till slut skickade 5 olika som hon får välja bland (de är inte visade här) fastnade jag bland annat för dessa stämningar. För mig är en av de översta bilderna med kuddarna och tavlorna väldigt mycket
PAR COURRIER

Tavlorna har varit slut en längre tid, men kommer att komma in igen! Så vitt jag vet är det inte många butiker i Sverige du kan få tag på dessa, kanske är jag ensam om dom? vilket kanske gör det lite roligare när de väl finns inne igen :) Finns intresse, så hör gärna av dig redan nu för intresselistan, då begränsat antal tas in.

Vilken stil föredrar du? är det New England eller en Fransk/Belgisk stil mest? Vad tycker du är par courrier?Jag är jättenyfiken! :-D finns det någon favoritbild kanske??

Skriv gärna, det hjälper även mig :)
(du kan vara anonym om du föredrar)
kram på er!

10 kommentarer:

 1. Åhh kudden Mon Jardin är ju helt underbar, såg till min besvikelse att den var slut hos dig, kommer den in igen inom en snar framtid. Me like, me want :-) Kram Anna

  SvaraRadera
 2. De øverste bildene er nyyydelige!!! Så koselig og lun stemning i de, synes jeg:)

  Ha en fin kveld!

  Klem Anette:)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg du har! Den ger inspiration och oui,oui jag lyssnar också på chérie fm zen.
  När det gäller dina bilder gillar jag "champagne kuddarna", så läckra. // Camilla :)

  SvaraRadera
 4. Magdalena, jag älskar alla dina bilder! Du är otroligt duktig på att arrangera sakerna och skapar härliga bilder. Även om den franska iredningsstilen inte är riktigt min grej, så älskar jag att sitta och beundra de bilderna. MEN mina absoluta favoriter är utan tvekan New England, både de bilder du har visat i vår och från tidigare. Så jag hoppas förstås på mera bilder i NE- stil.
  Du skrev tidigare om att du en gång hade sökt jobb till olika tidningar, men ingen nappade på - dom vet nog inte vad dom gick miste om!!! :)
  Kram Sabina

  SvaraRadera
 5. Hej!
  För mig är Par Courrier defenitivt New England! En sådan bild skulle representera butiken jättebra!
  Dina New England-bilder kan jag sitta och titta på hur länge som helst.

  Tack!

  SvaraRadera
 6. Hej Magdalena!
  Jag föredrar New England och ser Par Courrier mest som en oas med vackra saker som hör dit.
  Nu ska jag kika in i din butik lite :)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Hej !!!!!!!
  Alla dina bilder är otroligt vackra !!!!!!!!
  Och ALLA tycker jag representerar Par Courrier väldigt bra......även privata bilder hemifrån,eftersom du har fingertopps-känsla och lägger in något speciellt i varje bild......stämningen du förmedlar går som en röd tråd igenom allt och finns överallt,vare sig det är New England elle Franskt/ Belgiskt...........Den bild jag gillar allra bäst och tycker represeterar Par Courrier väldigt bra är den lite längre ner på höger sida......den första bilden, där det står Atlantic Living.......
  Ha en bra onsdag.....!!!!!!
  Kram,
  Monica

  SvaraRadera
 8. Champagnekuddarna är så fina..

  SvaraRadera
 9. Dom flesta av dina bilder i butiken är väldigt inspirerande och du är så duktig på att skapa ett köpsug! (säger jag vis av erfarenheten..).

  Personligen är det Ambiance stilen som gäller. Vill ha en känsla av "air" hemma så New England blir för "tungt" hos oss.

  Dom ljusa bildera med dom vackra tavlorna tilltalar allra mig mest. So lovely...

  SvaraRadera
 10. De två översta med nallarna men också den i vänstermarginalen "...sena sommarkvällar". En touch av New England men annars det franska. Själv drar jag mer åt lite "renare" inredning men ser dina grejor som detaljer som mjukar upp min lantliga shabby chic som lätt kan bli lite sakral. Vi har en bondgård från 1914 och jag försöker hålla mig hyggligt tidstypis.

  SvaraRadera