söndag 26 april 2009

bloggpaus?

bilder från Homes and Garden
Dagarna springer iväg och jag insåg att jag inte gjort ett inlägg på ett par dagar..(!)

Tusen tack för alla snälla kommentarer om mina bilder i inlägget innan (Af Chapman), jag blir
verkligen jätteglad!! :-D hoppas det även inspirerar er till att fotografera :)
Det är just sådant som sporrar en till att ta fler och bättre bilder! och det handlar mycket om att "hitta" motivet och bilden. Ta inte bara en bild rakt upp och ner utan från en massa olika spännande vinklar och från väldigt nära håll ibland ;)


bilder från Homes and Garden
Häromdagen satt jag ute på vår altan och arbetade och man nästan såg på medans träden slog ut, helt underbart! Jag älskar denna tid och den fantastiska säsong vi har framför oss, även fast det innebär lite snuva och allergi, det är det värt! :-D
I dag ska jag inhandla vit väggfärg och måla om en "kulissvägg" för nya miljöbilder framöver.
Bilden ovan är så härlig från Homes and Garden, att få kunna duka upp utomhus och hänga lyktor och varför inte lampor (!) i träden. Ta vad man har, allt blir nästan vackert när man dukar utomhus och har naturen som kuliss! :)
Ha en riktigt härlig söndag!

***missa inte erbjudandet från butiken sista veckan i April!
25% på ARTWOOD´s kuddar!!***3 kommentarer:

 1. Hei. Jeg blir veldig inspirert av deg og dine bilder... Det kan du se blandt annet på mitt innlegg fra i går (lørdag)...
  Du er kjempeflink!
  Ha en herlig søndag :o)

  SvaraRadera
 2. Även här springer tiden iväg. Svårt att hinna läsa bloggar ;) men så härligt när det är vår. Bilderna i förra inlägget var så otroligt fina. Älskar dem!! Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Hejsan Magdalena!

  Du är verkligen duktig på att fotografera.

  Har fått luftballongerna nu och de är verkligen superfina. Kommer kanske dröja lite innan vi får upp dem för det krävs lite tankearbete och en vääääldigt lång stege :o)

  Kram Petronella

  SvaraRadera