fredag 17 oktober 2008

Annons & Tävling!

bling-bling i annonsen nu!, klicka för att se större :-)

Annonsmaterialet för November är nu klart och denna helsidesannons har nu i dagarna skickats in till två tidningar. Ni som hänger med märker nog även skillnad på utförandet, mindre mängd bilder och större :) Om jag nu ska fråga någon så är det väl er! Vad tycker ni? Var det bättre med dom första annonserna med många bilder, den förra med 4st bilder eller som nu en hel stor? Det är ju ni som sen ser det i tidningen och för mig betyder det mycket att veta hur den tas emot, för ni förstår ju säkert att det handlar om investeringar i detta och då är det viktigt att få höra eran åsikt :)
För er som inte sett alla annonser finns dom att se här:
PRESS_ PAR COURRIER


Som tack för hjälpen
tänkte jag passa på att ha en utlottning! Har ju märkt att det går en stor våg av tävlingar i bloggvärlden just nu :) Och det var ett tag sen jag hade en tävling sist, minns ni
Hans Mikaels 5000kr!
i våras :) Det blev 3 st vinnare som fick dela på totalt 8000kr att handla för hos Hans Mikaels, inte dåligt!

Nu kan inte jag vara lika generös, men jag tänkte lotta ut det finaste jag har i min doftserie GEODESIS, nämligen en Diffuser med doften av Tuberose (245ml)
till ett totalt värde av 564kr inkl frakt.

Vad är då en diffuser för något, jo en rumsdoft som består av en glasflaska fylld av den finaste doftoljan som man sen sticker ner reed sticks i som sedan suger upp och absorberar denna olja så att rummet fylls av en behaglig doft.

Geodesis
anses tillhöra en av världens bästa i denna bransch och jag kan verkligen gå i god för kvalitén. Jag fick hem min första leverans av dessa produkter i februari i år och öppnade en sådan här förpackning, i bilden som visar 4st bilder kan ni se på den nedersta till vänster - det är min och bilden tagen idag. Alltså kan vi konstatera att Geodesis håller vad dom lovar, flaskan räcker 4-6 månader med råge, det har nu gått 8 månader sen jag öppnade flaskan och ni ser att det finns olja kvar! imponerande! Jag tror "banne" mig att den kommer att räcka ett helt år nästan! En vinst som räcker länge med andra ord :)

Hur går tävlingen till:

Skriv din kommentar här under. Jag drar slumpvis från dom som lämnat en kommentar ang annonserna, det behöver inte vara en utläggning om du inte vill det, ett enkelt exempelvis, jag föredrar 4 bilders-annons räcker gott :) men visst blir jag glad om du formulerar dig :)
Nummer-ordningen kommer sen att få avgöra helt enkelt, exempelvis hälsning nr 8 vann.
Tävlingen pågår till den 27 Oktober (2008)

Vill du länka till tävlingen så blir jag bara glad :-D, ju fler synpunkter desto bättre!
Hoppas ni nu är många som svarar, jag behöver erat tyckande - det betyder väldigt mycket för mig :)

En jättetrevlig helg till er alla och Bloggskolan fortsätter så fort jag hinner ;)
*kram*
M

74 kommentarer:

 1. Hej Magdalena
  Jag gillar nog annonser med en stor bil bättre, men inte så mycket bättre att du ska ha bara det. Jag tror att det blir bäst att blanda. Ibland många små och ibland en stor. Det får en liksom att haja till, oj, nu ser det inte ut som det brukar..
  kram
  Viveka

  SvaraRadera
 2. Jag föredrar helt klart annonser med flera bilder i det här fallet. Jag älskar att titta på inredningsbilder och är det nåt som inte tilltalar mig i den ena bilden finns det ju möjlighet att jag finner nåt i de andra tre..

  SvaraRadera
 3. Första gången jag såg din annons i en tidning tyckte jag det var svårt att se, det var en annons med många bilder. Kanske gör att logon satt över bilderna. Nu när jag jämför dina annonser tycker jag ändå att det är dom som ge mest men då föredrar jag de med en större bild i mitten. Håller med Humlebacken att det är bra att variera... många bilder ibland och en stor ibland.
  Då var jag också med och tävlar... hoppas, hoppas...*håller tummarna*

  SvaraRadera
 4. Hej o hå, jag gillar absolut annonserna med fler bilder bäst. (Men sen beror det ju på hur layouten ser ut i det medie de publiceras i också.)
  /lilla eken

  SvaraRadera
 5. Jag fastnar nog lättare för en stor bild än många små. En stor bild i mitten och några få små runt om gillar jag. Blicken fastnar först på den stora i mitten och sedan söker den sig ut mot de små runt om.

  MVH Anette

  SvaraRadera
 6. Mitt första intryck är att 1 bild är bäst. 4 bilder ger ett lite rörigare intryck. Dock om man tar sig tid (som man gärna gör med dina fina bilder) så får man ju se ett större urval ur butiken med fler bilder men.....

  Svar: Nr 1 dvs en bild.

  Jag länkar till tävlingen i min blogg. Hoppas på tur!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 7. Alla bilder hos dig är underbara, men en bild i mitten och flera runt om är det bästa i mitt tyckande, men sen tycker jag att varation är viktigt, svår avvägning.

  Jag är med och tävlar och länkar så klart.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Hej Magdalena, vad kul att du frågar oss. Jag gillar 4-bildsannonserna bäst. Varför? Jo, de med massa småbilder blir lite plottrigt (om man nu ska använda det ordet, du gör ju bara stilrena grejor, men i jämförelse med de andra annonserna så blir det svårare att se produkterna på så små bilder). Enbildsannonsen tilltalar inte mig så mycket då man inte får se så mycket varor... alltså en svår balansgång i mina ögon - man vill se sortimentet men ändå inte ha för mkt bilder så det blir svårt att se av den anledningen. 4-bildsannonsen tyckte jag därför var perfekt. Att dina foton sedan alltid är vältagna och finstämda gör annonsen till ögongodis, tycker jag. Sådärja, nu har jag lämnat min åsikt och jag hoppas så klart jag vinner!!!!

  Kram och ha en skön helg!

  SvaraRadera
 9. Jag gillar den med stor bild bäst.. För att det ger utrymme att fantisera lite runtom och att det skapar en nyfikenhet att gå in på parcourrier.
  Det viktiga är att fånga en känsla på bild och det har du verkligen gjort!
  / C

  SvaraRadera
 10. Hej! Dina annonser är hur vackra som helst, bara loggan gör att blicken dras dit. Att sätta ihop bilder i kollage är en konst (som du iofs lyckas med), de måste harmonisera med varandra alt. kontrastera på ett snyggt sätt.

  Jag tycker som sagt att alla dina annonser är fina, men med en stor bild är det allra bäst! :-)

  Sedan kan du variera med kollage om tre bilder eller två. Inte för många. Kram, Anna

  SvaraRadera
 11. Jag fastnade mer för den stora bilden istället för många små. Det är mitt första intryck!
  Den med små bilder kan kännas mer rörig och svårare att se vad det är.
  Kram Rebecka

  SvaraRadera
 12. Ett stort bilde er det beste. Mange små kan lett bli for urolig. Hilsen fra Kari

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 13. Hej Magdalena!
  Alla annonserna ser bra ut men jag tycker annonserna med flera bilder är bäst! Speciellt gillar jag de annonserna du gjort för halvsidor, de med tre bilder. För helsidor tycker jag att det blir en extra spännande och iögonfallande annons med en bild i mitten och flera små runt om. En sådan annons ägnar i alla fall jag mycket tid att titta på :-)

  Ha en bra helg!
  / Jessica

  SvaraRadera
 14. Synes en stor annonse er mere oversiktlig! Så, jeg setter tommelen opp for 1 side med stort bilde:) Klem

  SvaraRadera
 15. Hallå!
  Jag vill absolut vara med och tävla. Tycker om både 4-bilds bilden samt den stora bilden. Beror lite på hur annonsen kommer att se ut i tidningen, är det en helsida kan du gott använda 4-bilds bilden men är det en mindre annons kanske den stora bilden blir bättre... Mindre risk att uppleva bilden som grötig..
  Men bilderna i sej är fantastiska!!
  Har länkat tävlingen från min blogg... (fattas bara annat)
  Ha en trevlig helg!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 16. Hej !!
  Jag tycker att omvaxling fornojer....man blir mer stimulerad och nyfiken om det inte ar samma hela tiden....manga bilder visar mer varor.....men kan bli rorigt....en bild visar mer stamning.....men visar egentligen inte sa mycket varor...
  Jag alskar de sista....bilden med 3 bilder (med skridskorna...jul-annonsen) samt den allra sista : en stor bild....helt underbar ar den...!!
  Jag tycker du ska satsa pa dessa 2varianter och sedan nagon gang ha en , med manga sma , lite "surprise" liksom...du ar ju nu etablerad och och behover val egentligen inte visa sa mycket varor pa en bild som i borjan....nu ar val stamningen viktigare....varorna ser man ju sedan nar man gar in pa "butiken "
  Det blev langt, men hoppas du forstar vad jag menar....
  Kram,
  Monica i Rom

  SvaraRadera
 17. Jag gillar nog bäst en där det är mycket bilder så man får en överblick av vad som finns i ex butiken.

  mejl: info@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 18. Hej Magdalena!
  Jag tror det är viktigast att man fångar ögat med en annons och det gör du med dina annonser. Den jag fastnade för var den med 4 bilder men det är bara när jag "tillåts" tycka till, jag hade fastnat för den andra också och blivit nyfiken. Så fortsätt du på din väg och variera när du känner för det, för dina bilder/annonser är jätteproffsiga./Merja

  SvaraRadera
 19. Hej Magdalena, för det första jag gillar alla dina annonser!! Har du flera bilder kanske man fastnar för nån detalj och börjar läsa mera och titta noggrannare på annonsen. Men den här tiden på året före jul så föredrar jag nog
  en bild med lite "lugnare" stämning. Bilden med skridskorna var du har tre bilder den gillar jag massor. Så med andra ord så är alla bra, du har fångat
  ihop en fantastisk helhet där du använt flera bilder och samma med annonsen nu var du använder bara en bild den säger mera än tusen ord!

  SvaraRadera
 20. Dina annonser är verkligen smakfulla och så vackra!
  Jag tycker att det är snyggt med många bilder om det är en stor annons, tex helsides, fast i en mindre annons räcker det bra med en ensam slående bild!
  Du gör ett bra jobb!

  SvaraRadera
 21. Hej hej...
  Dina annonser är jättefina och dom fångar alltid min blick i tidningarna.
  Tycker att annonsen med en bild gör sig väldigt bra så den är min favorit.
  Du får alltid till så fina färger, ger ett stämningfullt uttryck och skänker lite harmoni.
  Me like!

  Önskar dig en skön helg, kram Marie

  SvaraRadera
 22. Jag gillar när det är en stor bild och kanske några små (två stycken)runt om, lite av varje :)Jag gillade färgerna och bilderna i den första annonsen du visade.

  Hälsninagr Linda

  SvaraRadera
 23. Jag gillar collageiden.
  men bilderna måste harmoniera.
  man ser en större del av sortimentet.
  Bra med både 4 bilds och flera.
  variation är viktig
  gustafsson.57@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Hejsan! Jag tycker allra bäst om den med en stor bild i mitten för ögat att fastna på och småbilderna runt för att få en bredare inblick i vad din butik har att erbjuda. Bäst är nog iallafall att variera dina annonser! Jag håller fortfarande på att dina annonser i tidningarna är de proffsigaste jag sett i Svensk press! :D

  SvaraRadera
 25. Svårt val...

  Men jag gillade nog denna: "SKÖNA HEM helsida 080707" med en lite större bild och några små bredvid bäst!

  anonitota@bredband.net

  SvaraRadera
 26. Hejsan!
  Hmmm jag föredrar en stor bild framför många små. Tycker att det ger ett mer enhetligt uttryck.
  Men jag tror att jag hade föredragit en stor bild + några små bredvid=)

  SvaraRadera
 27. Hejhej! :)

  Jag tycker om när det är fler bilder för då blir man mer instresserad av bilden. Man liksom tittar längre på den osv. Den skulle säkert vara roligt att också ha en lite större bild i mitten och 4 runt den.

  Här är även min länk: http://monnes.blogg.se/2008/october/doftolja.html#comment

  Doftoljan verkar vara jätte användbar! Ha en trevlig helg :)

  SvaraRadera
 28. Hej! Tycker småbilderna vinner här, eftersom de är så himla snygga så drar de blicken till sig direkt..och man kollar lite extra när det är lite fler "prylar"!!
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 29. Hej

  Dom annonserna med en *stor* bild i mitten gillar jag bäst. Men variation är att föredra så gärna en annons med bara en bild då och då. När det gäller halv sidor tycker jag absolut bäst om det du redan gör dvs tre bilder på rad.

  Å, vad det är roligt med din bloggskola. Jag fattar bara det är härligt så det blir nog en egen blogg med tiden. Ska önska mig en kamera till jul, helt klart.
  Tack ifrån hela mitt hjärta att du tar dig tid till att lära ut bloggandets ädla konst.

  Många varma kramar Marie

  SvaraRadera
 30. Hej ville bara *tala om* att det ska vara Marie i Skarpnäck på inlägget ovan.

  SvaraRadera
 31. Jag tycker nog bäst om de annonserna med en stor bild. De andra blir för "plottriga" och jag tror att man lättare missar dem i en annons.

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 32. Hej!!

  Som gammal grafiker föredrar jag absolut den med 4 bilder. Du får mer reklam för pengarna, och "tittarna" får mer att njuta av!

  Har självklart länkat till min blogg!

  Må så gott//L

  SvaraRadera
 33. jag tycker att en stor bild e bäst,och att bilderna varieras,det lockar mig!!du har otroligt fina bilder som inspirerar.vill ha,och detta medför att man ofta går in o kollar ditt utbud.wonderful!!

  SvaraRadera
 34. Oj,oj,oj så svårt!
  4 bilds annonsen är den som fångar min blick mest.
  Lagom mycket att "ta in" men ändå känna att man vill se mer.

  Sagolikt vackra bilder!

  Har ingen egen blogg men smyger runt bland alla andras fantastiska, inspirerande, kreativa och underbara bloggar.
  (Stor eloge till era alla som förgyller tillvaron för oss andra!)

  Kram Susanne
  susaericsson@yahoo.se

  SvaraRadera
 35. Hej Magdalena!
  Det jag tycker bäst om i dina bilder är känslan du alltid lyckas fånga. Jag tycker att det bäst kommer fram i de annonser där du har valt att ha ett fåtal bilder, som tex när du har använt en kvadratisk i mitten, omgiven av två rektangulära. Superfina! Din senaste annons med enbart en stor bild faller mig också i smaken. Jag "hinner se", inte bara känslan den förmedlar, utan även de fina detaljerna i bilden. Less is more! : )

  Har blundat för alla andra inlägg nu för att själv inte färgas av vad andra kloka läsare tycker. Hoppas att du får massor med användbara synpunkter!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 36. HELLO! Jag föredrar en stor bild i sättet för många små, men många små är så klart bättre än ingen alls. Gillar när bilderna till annonserna är ljusa och "mysiga" Tydliga med inte för mycket plotter.. Hoppas på vinst=)

  SvaraRadera
 37. Jag tycker alla dina annonser varit jättefina! Kan nog tycka att du kan alternera mellan de olika stilarna..ibland 4 bilder, nästa helbild och sen flera små..osv:)

  Tävlar gärna hos dig:) Och länkar givetvis!
  Susanne

  SvaraRadera
 38. Godmorgon Magdalena!

  Hinner med en liten bloggsväng innan jag ska på Work shop i Feng Shui. Som jag sett fram emot den och nu är det äntligen dax. :)

  Annonserna var det: jag tycker kollage-annonserna är jättefina! Det finns mycket att upptäcka i dem och jag blir nyfiken. De är inspirerande och väcker nyfikenhet. Till skillnad från många andra annonser förmedlar Dina annonser en känsla, vare sig de innehåller en eller flera bilder och det tilltalar mig mycket, speciellt då det inte är många annonser som gör det.
  Jag kan inte säga att den ena anonsen är "bättre" än det andra utan tror att de kan komplettera varann i olika tidningar och vid olika tillfällen.

  Kram från Karin som fallit för kransannonsen. Kan Du göra julkort av den så står jag först på intressent-listan! :)

  SvaraRadera
 39. Är gärna med och tävlar =)) Jag gillar den med fler bilder bäst.

  SvaraRadera
 40. Tycker den stora är bäst, jättefin!! klart jag är med och tävlar, superkul med tävlingar.

  SvaraRadera
 41. Hej

  Jag tycker den annonsen som du har gjort nu är väldigt fin och du får fram mycket av den. Enkel, vacker och stilren!
  Det ända jag tänker är att kanske ha något som sticker ut i rött! Annonsen riktar sig för att handla innan jul och du hade kunnat bryta av annonsens grå helhet med något i rött. Du har ju ljuset med kanske någor mer, lite högre upp till vänster!
  Har själv eget företag och jobbar en del med annonser och det är jättekul men inte alltid så lätt.
  Underbar blogg har du allafall. Jag har just beställt Welcome skylten från dig och ska hämta ut den på måndag!
  Åsa

  SvaraRadera
 42. Hej!
  Va kul att jag hittade hit =) Du har en superfin butik verkligen! Brinner för inredning och drömmen är att driva något liknande, men just nu i livet passar det inte riktigt. Jag vill självklart vara med i din tävling och länkar givetvis.
  Jag tycker att det viktigaste med en annons är att den 1) fångar uppmärksamheten och skapar en känsla av vilken typ av butik det är, 1 bild kan mer än väl räcka, flera kan bli plottrigt, men det beror också på hur stor annons man har 2) att butiksnamn och webbadress syns tydligt, man ska inte behöva lusläsa annonsen för att hitta det.
  Nu ska jag in och kika i din butik!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 43. Hej,
  hittade hit från en annan blogg:)
  Jag tycker om när det är en stor bild så jag ser tydligt.
  Tycker också om när det är en större i mitten och mindre runtom.
  Som många andra säger så tror jag att det är bra med att variera sit.
  Alltid roligt med tävlingar och att man får chansen att vinna:)
  hälsn. Lotta

  SvaraRadera
 44. Jag fördrar annonserna med en samlinga av flera bilder, t.ex. en lite större bild i mitten, med mindre runt omkring. På så vis får man en bättre bild av sortimentet.

  abackman66 at hotmail punkt com

  SvaraRadera
 45. Hejsan! Reklamerna såg i sig hur mysiga som helst ut, kändes riktigt hemtrevliga och mysiga nu när mörkret och hösten tagit över. Bra är även att man får se bilder på oljan när den används med pinnarna i så att man får en bild av det. Risken med flerbilders tycker jag är att det kan bli rörigt och att man inte orkar titta vad det är, så det är viktigt att man ser till att produkten verkligen SYNS. men här fungerade det bra=)

  eva_olofsson1@hotmail.com

  SvaraRadera
 46. Hallåjsan, Den med en bild var väldigt vacker med sitt bling bling. Passar perfekt såhär på vintern/julen. Men de med flera får man bättre översikt över produkterna (fler produkter, fler hittar ngt som tilltalar) Viktigaste är att du har samma stil på dina annonser så som vattenstämpeln mitt på, ditt varumärke...
  Kram sari

  SvaraRadera
 47. Hej! Oj, svårt val men jag måste nog säga att jag tycker att den med bara en bild var bättre, men det har mycket att göra med själva färgsättningen också. Hur som helst var den större bilden bättre! :)

  /Daniela
  nelamaria86@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. Hej!

  Jag tycker om dina annonser med en stor bild i mitten samt flera små runt. De är snygga och man ser mer vad du har att erbjuda. Kul att få lite inspiration från dem också.
  Jag tycker även annonsen med tre bilder var snygg!

  Snygga bilder!

  Mvh/Magdalena

  SvaraRadera
 49. Hej!

  Jag tycker annonser med fyra bilder är bäst och snyggast!

  Ha det bra!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 50. jag tyckte faktiskt bäst om annonsen med fyra bilder :)

  SvaraRadera
 51. Hej! Fyra bilder föredrar jag. Allt du gör är ju så otroligt snyggt och smakfullt. Kram Tulipa
  Länkar.

  SvaraRadera
 52. Jag föredrar kollage annonserna, dom drar åt sig uppmärksamhet och intresse väcks :)

  SvaraRadera
 53. Hej!! Jag gillar helt klart de annonserna med flera bilder. Man får en helhets kännsla och det gillar jag. En stor bild är också jättefint, och vem vet, det kanske gör att folk blir mer nyfikna och går in på hemsidan....svårt!

  SvaraRadera
 54. En bild bestående av 4 i ett smakfullt fint kollage är toppen! Ser väldigt "modernt" ut! //En fin vecka önskar Eva

  SvaraRadera
 55. Variation i annonserna är bäst. ibland flera små och ibland en stor. loggan minns man så att bilderna varierar är bara ett plus.
  Marie

  SvaraRadera
 56. Hej Magdalena!

  Vad mycket bra tips du fått! Tycker dina annonser som jag sett varit riktigt riktigt bra. De syns bra och känns fräscha (men hur stavas det ...?).

  Jag tycker personligen det är trevligt med flera bilder men det får inte bli för många - för plottrigt. Och får du till den där riktiga kalasbilden så är det trevligt med enbart en bild i annonserna tycker jag. Men du brukar ta så otroligt mycket bilder så det måste vara hopplöst att välja ut EN.

  Sen tycker jag att du verkligen lyckas med att få till en bra stämning i bilderna och kompositionerna. Det finns hela tiden en tanke bakom. Ett genomgående tema, en årstid/högtid eller färd. Det känns aktuellt och i tiden. Riktigt, riktigt snyggt tycker jag!

  SvaraRadera
 57. färg ska det ju stå inte färd ...

  SvaraRadera
 58. Hej,
  Jag tycker den stora bilden är bäst, den ger ett lugnare intryck jag tycker det blir för "rörigt" med flera små.
  Kram Annette
  hans.stenstrom@telia.com

  SvaraRadera
 59. Jag tycker om när man får se en vara ur olika vinklar och i olika ändamål den kan användas till/placeras på. Därför tycker jag det är perfekt med fyra bilder! Jag har länkat till tävlingen via min blogg är är hemskt gärna med och tävlar om den fina vinsten :) Kram, Sofie

  SvaraRadera
 60. Fler bilder ger
  fler möjligheter till
  fler idéer för
  fler...

  /Heléne

  SvaraRadera
 61. Hej!

  De annonser jag tycker bäst om är de med en större bild i mitten och flera små bilder runt om. Men... jag tycker också mycket om de med endast en bild, plus de med tre bilder. Hmm... fast den där oktoberannonsen med fyra bilder (i bruna färger och med franska skyltar) var riktigt smakfull också... :-).

  Det är jättesvårt att säga vad som är bättre eller sämre, det bästa är kanske att blanda och ha olika annonser från gång till gång. Då tror jag att man som läsare/kund omedvetet får känslan av att det är något nytt på gång.

  Oavsett hur annonserna ser ut, lyckas du alltid fånga stämningar, känslor med mera på bild. Du är en otroligt duktig fotograf! :-)

  Och... jag vill självklart vara med i utlottningen :-).

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera
 62. Hej!
  Jag tycker det ger lite "lugnare" intryck och blir lite mildare med en stor bild... du verkar ju ha haft med många småbilder tidigare, så det kunde ju vara kul med stor bild denna gång så det blir lite variation. Möjligen någon lite bild vid sidan, nedanför eller likn.
  Är gärna med på din fina utlottning!

  Hälsn Johanna af K

  SvaraRadera
 63. Hej!
  Jag tycker det ger lite "lugnare" intryck och blir lite mildare med en stor bild... du verkar ju ha haft med många småbilder tidigare, så det kunde ju vara kul med stor bild denna gång så det blir lite variation. Möjligen någon lite bild vid sidan, nedanför eller likn.
  Är gärna med på din fina utlottning!

  Hälsn Johanna af K

  SvaraRadera
 64. Jag gillar 4-bilds annonserna bäst, mest för att de ger en bra känsla. Man får en känsla för vad Par Courrier förmedlar. De med fler än 4 blir lite plottriga dock.

  SvaraRadera
 65. jag tycker jättemycket om 4bilderna. Då får man en inblick i sortimentet och blir nyfiken. Jag tycker du har väldigt fina och smakfull bilder. Därför besöker jag dig varje dag och njuter.
  Kram!

  SvaraRadera
 66. jag tycker jättemycket om 4bilderna. Då får man en inblick i sortimentet och blir nyfiken. Jag tycker du har väldigt fina och smakfull bilder. Därför besöker jag dig varje dag och njuter.
  Kram!

  SvaraRadera
 67. Jag tycker att annonsen med en bild "sätter stämningen" bättre, men med flera bilder finns det mer att titta på och kanske då fler blir nyfikna på sortimentet..hmm, de är väldigt fina alla varianter men den bästa enl mig är annonsen med stor bild i mitten och flera runt om!

  SvaraRadera
 68. Jag gillar annonserna med flera bilder. Känns som att man vill se mer och man får en överblick över vad som finns i sortimentet. Tycker också att en stor bild i mitten och några mindre runt om ger finast helhetsintryck.

  SvaraRadera
 69. jag föredrar trebildsannonserna och dessutom var det de första jag lade märke till, de andra blev nog för röriga för en trötter som mig.

  SvaraRadera
 70. Hejsan!
  Jag tycker bäst om den översta annonsen med enbart en bild. Personligen tycker jag det blir för plottrigt annars. Jag gillar verkligen den färgskalan du/ni använder! I kombination med lite bling så blir det klockren mysig stämning tycker jag. Kram Petronella

  SvaraRadera
 71. Om det står mellan 4 bilder och 1 bild så tycker jag att 1 bild gav ett mer iögonfallande intryck.

  De annonser som föll mig i smaken bäst var dock de där det var en större bild i mitten och mindre bilder runt om! :)

  SvaraRadera
 72. Jag tyckte bättre om fyrabilders annonsen.. =)

  SvaraRadera
 73. Hej Magdalena!
  Jag gillar den nya annonsen med färre bilder bäst, tycker att den känns mer harmonisk! Självklart vill jag vara med och tävla!
  :-)

  SvaraRadera
 74. Hej Magdalena!
  Jag gillar den nya annonsen med färre bilder bäst, tycker att den känns mer harmonisk! Självklart vill jag vara med och tävla!
  :-)

  SvaraRadera