söndag 3 augusti 2008

To sleep, perchance to dream...

Sovrummet totalrenoverades när vi köpte huset, och här har vi valt ljusa, tidlösa och lugna färger. I fönstrena har jag valt att ha dubbelgardiner, dvs ett vitt tunnt närmast fönstret och sedan ett kraftigare innanför. Detta fönster går ända ner till golvet, men är helt stängt och går alltså inte att öppna alls, lite synd men för övrigt väldigt fint :) Dom andra fönstrerna (syns ej på bild) är vanliga mått. Byrån är ifrån IKEA, finns att köpa i vitt men i vårat fall var den från början trären som jag sedan målade om. Klädbetjänten är i från butiken och kuddarna har jag sytt själv.

Längs ena långväggen finns det inbyggda garderober, och i taket som är nylagt placerade vi "spottar" så att man får bra belysning när man öppnar garderobsdörrarna. Spegeln är ett källarfynd från förr som jag målat om.


Ovanför sängen har vi satt en lång ikea hylla i klarlackat vitt, bra till att placera böcker, fotografier, tavlor eller annat :)

Det var lite ifrån vårat sovrum, ha en fortsatt skön söndag!
*kramar*
/M

2 kommentarer:

 1. mmm, vad härligt sovrum! Jättefint! Fräscht med vitt och linne. Härligt fönster... synd att det inte går att öppna bara. Bra idé med gardinerna. Det uppförstorade brevet/vykortet är också hur snyggt som helst!

  Ha det bra!
  /Kristin

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert rum. Garderoberna är ju fantastiska. Det ser riktigt fräscht ut.
  Ha en skön dag.
  Kerstin

  SvaraRadera