onsdag 5 mars 2008

Ständigt på nya uppdrag!


I morgon ska jag faktiskt ta mig in till stan igen med kameran! Det är nämligen dags att fota om en av era favoritbutiker som jag utlovat sedan tidigare och när jag väl har det i datorn ska det väl inte dröja så mycket längre innan den där tävlingen dyker upp som jag "tjatat" om. Ska bara komma på några fiffiga tävlingsregler, det är nog det svåraste. Skulle bra gärna vilja berätta om priserna i stället, meeen...(som en känd domare skulle ha sagt) det tänker jag hålla på tills tävlingen startar. Men kan ju säga så mycket att priserna har med den butiken att göra!

För hur det än är och hur mycket man än har att göra med sin egen (!) butik, så ligger mina butikstips mig varmt om hjärtat, framförallt när jag vet hur uppskattade dom är. Så jag kommer åtminstone att göra mitt bästa för lägga ut dom "kommande" och sen får det bli när man hinner helt enkelt.

Varför en bild på en säng... säg det ni ;)

Må så gott och tack-tack! för alla lyckönskningar, när jag hinner lovar jag att kika in hos er med!

//Magdalena


ps lakanen ni ser på bilden kommer att finnas i E-butiken ;)

7 kommentarer:

 1. Nytt butikstips och tävling på gång, då kommer jag in igen!! Ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 2. ha det sååå gott magdalena butikstips, mmmmm så spännande kram lotten

  SvaraRadera
 3. Uppskattar dina butikstips enormt. Jag vet att du har fullt upp m web-butiken, men Zandvoort är en butik jag gärna skulle vilja se bilder från. Hälsn Jennie

  SvaraRadera
 4. Tja, varför en säng...? Trodde först att man kunde vinna säng-textilierna. Men dom skulle du ju sälja i din "webbis"...Ja, man får klura vidare ute i det vackra vädret. Ha det bra jag tittar in om någon dag eller så igen.

  Marie i Skarpnäck

  SvaraRadera
 5. Ska vi rösta så röstar jag på Ambiance det vet du. Ska man motivera så är det för att hon är så trevlig. Hans Mikaels är ju vackert också men inte lika trevliga och Kungens lilla piga har jag inte varit hos.Annars kan jag rösta på din e-butik för den tror jag blir bäst Kram på dig /Bitte

  SvaraRadera
 6. Hej!
  OOOh vad jag längtar tills din butik öppnar, ser helmysigt ut.
  Tack för all tid du lägger ner på alla butikstips.
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Ska bli spännande att se vad det är för butik! Väntar med spänning på öppnandet av webbutiken! Hoppas du får en trevlig helg!

  SvaraRadera