måndag 10 september 2007

Närbild NEWPORT

NEWPORT finner du en en inredningstil som har sina rötter i New England i nordöstra USA. I affären hittar du inspiration till hemmets alla rum men även till det otvungna livet på landet.
Företagspresentation, källa: NEWPORT.

Det här måste vara en av dom vackraste gungstolar jag sett, man kan nästan med ögat känna hur lent slipad den är, så vackert trärent!


härligt porslin i naturliga färger


butiken hittar du på Sveavägen i Stockholm, mitt emot Handelshögskolan.Dessa vackra stentavlor är orginalen designade av Sid Dickens, Canada, klicka på länken för att se mer! Det finns väldigt många kopior på dessa tavlor, men ett orginal går på runt 1000kr! Så vitt jag vet är det bara två butiker i Sverige som säljer Sid Dickens orginal, denna och en i Göteborg.återkommande marint tema, vill du se mer av tavlor som den till höger?
besök Oscar Borgströms hemsida här!
tidlös skinnfotölj känns helrätt på höstkanten, fattas bara brasan, varghunden, en bra bok och något varmt att dricka till...*


vill du se mer utav NEWPORT så besök deras hemsida på

butiksadress: Sveavägen 94 eller NK, Hamngatan Stockholm


Jag är på inget sätt sponsrad av butikerna jag visar utan gör detta enbart av nöje. Framför allt visar jag butiker jag själv gillar. Framöver kommer det en hel del butikstips från Stockholm som ex Ambiance, DIS, Koffert, Jerner Antik, Hans Mikaels, Evensen Antik mfl.

Tidigare butikstips hittar du under ARKIVET

Väl mött

Magdalena


14 kommentarer:

 1. Det är så himla roligt att titta in hos dig ! Du har så fina intressanta bilder..allt är så vackert, det är kul med dessa butiks besök som du gör !
  Och jag skulle vilja önska ett reortage på affären Old Touch,jag hann tyvärr inte dit nu när jag var i S-holm,så kanske du kan fota och visa,rätt var det är så hitar man nåt på bilderna som man köper.
  Och vet du ?de fina dokumenten som du visar längre ner,bröllops inbjudningen och de andra fina ettiketerna,kan du inte kopiera av dom till mig,jag köper dom givetvis,det skulle kunna bli så fina tavlor m.m
  Min mail är: anette.hjerpe@telia.com
  Det vore snällt om du kan..Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Magdalena för att du tar oss med på besök i dina favoritaffärer. Du är riktigt duktig på det du gör :) Jag har ett önskemål. Solgården på Karlavägen. Vägg i vägg ligger två till "vita" butiker ;) Jag var tyvärr där på söndagen och då var det naturligtvis STÄNGT så jag fick stå och kika genom fönstren som värsta fönstertittaren, dom fick nog ringa fönsterpustaren på måndagen hehehe..
  Kram karin

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad kul att du skrev hos mej så jag hittade hit!! Roligt få se CasaCor igen - gillade verkligen Modeskaparens kammare - fast hade det vart hemma hos mej hade det vart lite mindre exklusivt och lite mer shabby ;)
  Nu finns du bland mina favoriter så jag kommer garanterat tillbaka hit! :)

  SvaraRadera
 4. Oj, här går det undan! Jag hinner inte med alla dina fina inlägg!! Vilket ställe det där Casa cor är, det ser ut som Spy bar, är det det? El det huset på hörnet vid Stureplan? Har varit o partajat där ett par ggr...;) Å så kul att få se alla fina butiker, jättebra med shoppingtips!! Jag har ju några med som jag har kvar att visa, bla några av dem du nämner här men det gör nog inget tror jag: ) Vi älskar ju alla butiker!! Hej fr Mari. ( Fina foton!)

  SvaraRadera
 5. Hej allihopa! Tack för goa kommnetarer :)
  Lantlivs-Anette: Jag kontaktar dig på mejlen och sen vet jag att Mari ( Guldkant på livet) varit på Old Touch så det kommer nog fin-fina bilder därifrån snart!

  Mari: nepp det är inte Spy Bar, men det ligger väldigt nära :) Tänk, vi kanske har möts nån sen kväll på den baren en gång i tiden *fniss*
  Och vi ryms nog både med våra butikstips och bilder, ska bli jättekul att se dina bilder :)

  Karin:
  Tack för tipset! Ska verkligen ta en tur till dom butikerna :) det ligger ju några stycken riktigt bra i dom kvarteren!

  Må bäst allihopa!
  massor av kramar!

  SvaraRadera
 6. Jeg bare elsker slike butikker og denne stilen:O)

  SvaraRadera
 7. vilken härligt fin blogg du har! och jag som gillar new england stilen kan bara hålla med!! ha en härlig kväll nu!xx

  SvaraRadera
 8. Hei Magdalena! Så mye inspirasjon i bloggen din. Takk for titten! Jeg vil gjerne linke til deg :)

  SvaraRadera
 9. Hej igen Magdalena, kikade in igen för att se dina ev svar... Jaså, det var inte Spy bar, nej, det lustiga är att jag har för mej att det är på ett annat ställe snett mittemot men förra helgen när jag var ner tyckte jag det stod Spy bar på just det höga huset...Ja, ja, jag kankse blandar ihop byggnaderna och kanske vi trängst i baren ngn gång : ) Såg du skrev att jag nog kommer att visa mera bilder från Old touch. Nej, det kommer jag inte. Jag hade inte orken denna gång att fota inne i butikerna utan bara ingångarna så jag kommer bara visa några nya adresser framöver... så visa oss gärna detaljer, så kul att se! Mari.

  SvaraRadera
 10. Du har fått mail..pliiingg..
  Ojj , ser du kommentaren ovanför av Guldkanten ? Hon fotade inte där...då kanske du gör det sen när du har tid eller ?
  Kramis

  SvaraRadera
 11. så heldig du er som er i nærheten av denne butikken, elsker alt de har. Før var det maaange bilder på deres hjemmeside, men det er det ikke lenger...nå ble jeg glad for at du hadde tatt litt bilder, tusen takk!!

  SvaraRadera
 12. Ojoj, hade inte haft nåt emot att besöka den där butiken..

  SvaraRadera
 13. hej
  jättefina bilder
  man såå inspirerad och längtar efter att få sätta igång med nya projekt.
  har du nåt bra tips på någon blogg där man renoverat och inrett med "new england"stil
  hälsn. Carina i Ljusdal

  SvaraRadera
 14. Jag skulle kunna köpa allt på Newport, allt är så fin!
  Men de kostar :)

  SvaraRadera