torsdag 5 februari 2009

Butiken är nu uppdaterad :)


Hej på er!
Nu är butiken uppdaterad så gott som, och det kommer mera under våren :) Jag har inte haft möjlighet att fotografera några nya miljöbilder än, men det kommer så småningom. Jag ber till väder-gudarna om en tidig vår, åtminstone lite plusgrader :) Jag måste nämligen måla en stor sak utomhus och det går inte i minusgrader...

Ni som följer min blogg har kanske varit inne i butiken dom senaste dagarna och sett mycket av nyheterna redan, men nu är det samlat under NYTT så att man får en bra överblick.

Jag har även "städat" i butiken, dvs ändrat om lite i menyer och grupper. Hoppas att ni ska uppleva det som ännu lättare att hitta både stilen och varor. Vissa nyheter har fortfarande inte hunnit in på lager men väntas in i nästa vecka och veckan därpå. Så det kommer mer detaljbilder :) Men det går bra att beställa redan nu så skickas det så fort som möjligt sen.

I dag ska jag till Möbelmässan i Älvsjö, ännu en inrednings-mässa fast denna gång med lite större saker :)

Mitt nya favorit blockljus var jag faktiskt tvungen att fotografera bredvid min mobil så att man får en uppfattning av hur stort det är :) Riktigt fint och tänds varje kväll här hemma!

Ha en kalas dag!
/M

www.parcourrier.se

7 kommentarer:

 1. That lamp is really beautiful, I like the style!
  Many greetings to you!

  SvaraRadera
 2. Hej !!!!!
  Ja, då får man gå in o titta på lite nya grejer......Lampan är ju bara för läcker och blockljuset med.......Ha det så kul på mässan......!!!!!
  Häromdan, så lärde jag känna en tyska.....som skulle ha åkt på just den mässan.......eftersom hon arbetar som återförsäljare här för ett svenskt möbelföretag.......hur kul som helst......så det kanske kan utvecklas till samarbete.....
  Kram,
  Monica

  SvaraRadera
 3. Spännande med nya saker, ljuset var ju grymt coolt! Hihi, tänk att komma med ett sånt under armen som värdinnegåva ;-)

  kram Mia

  SvaraRadera
 4. Brukar gå in och kolla nätbutiken, men har inte handlat ngt ännu, skämms....Men jag kommer, jag lovar. Så mycket fint..

  Hälsn Anne

  SvaraRadera
 5. Vilket fint ljus! :-) Jag har inte hunnit kika in i butiken på ett tag, men nu blev jag allt nyfiken :-).

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera
 6. du är så otroligt duktig! massa gott! ha en härlig helg! xx

  SvaraRadera
 7. Var inne och kika på butiken, massa fina nya saker du har :) Önskar dig trevlig helg!

  SvaraRadera